Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pankkiryöstäjä osoitti aseella päähän

Kaupunki
 

Klaukkalassa maanantaina Nordea-pankin konttorin ryöstöstä etsityt miehet jatkavat pakoaan. Poliisi etsii teosta epäiltyinä kahta miestä, vahvistaa tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisilaitoksesta.

Hyvärisen mukaan tähän asti on selvinnyt uutta esimerkiksi ryöstöstä epäiltyjen käytössä olleesta autosta.

"Olemme saaneet lisää valvontakameran materiaaleja ja vihjeitäkin paljon, mutta varsinaista läpimurtoa ei ole tutkinnassa tapahtunut", toteaa Hyvärinen.

Poliisin mukaan aikataulut ovat kuitenkin tarkentuneet. Kello 12:n aikoihin valkoisiin haalareihin pukeutunut mies meni pankkikonttoriin aseen kanssa. Mies vaati rahaa pankkivirkailijoilta ja uhkasi ryöstön aikana yhtä asiakasta osoittamalla tätä aseella päähän. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtuneessa.

Tekijä sai saaliikseen muutama tuhat euroa rahaa. Hän poistui paikalta jalkaisin Seurantien suuntaan, jossa ryöstöstä epäiltyä odotti punainen henkilöauto. Poliisin mukaan auto poistui kiireellä paikalta Isoseppälää pitkin etelään. Tämän jälkeen autosta ei ole havaintoja.

Jo ennen varsinaista ryöstöä kello 10.40:n aikaan kahden miehen nähtiin olevan pysäköidyssä autossa Nurmijärven kirkonkylän terveyskeskuksen pysäköintipaikalla. Toinen miehistä puki tuolloin ylleen kertakäyttöhaalarin ja sen päälle työmiehen takin.

Auto poistui paikalta Rajamäentielle, mutta poistumissuunta on poliisin mukaan epävarma.

Poliisi olettaa ryöstössä käytetyn auton olevan malliltaan Opel Vectra. Kyseessä voi kuitenkin olla myös jokin toinen malli ja automerkki.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat