Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hehtaarien pelloista vähän vuokraa

Kaupunki
 

Helsingin kaupunki saa suhteellisen vähän vuokria Tuomarinkylän kartanon mailla toimivilta hevostalleilta ja ratsastuskouluilta verrattuna lähialueiden omakotitalojen tonteista perimiinsä vuokriin.

Omakotitonttien vuosivuokrat vaihtelevat 3 000:sta 4 000 euroon.

Tuomarinkartanon Kilpatalli Oy maksaa 13 000 euron vuosivuokraa. Suomen Asiakastiedon mukaan helsinkiläiset ovat vähemmistönä yhtiön hallituksessa. Puheenjohtaja Ari Juhani Kimmo on vantaalainen samoin kuin hallituksen jäsen Inkeri Pärn. Tuusulasta kotoisin on Marja Kivenheimo.

Samansuuruista vuokraa liikuntavirasto perii myös Tuomarinkylän Talli Oy:ltä. Siellä hallituksen jäsenet ovat helsinkiläisiä järvenpääläistä Outi Maaria Laaksosta lukuun ottamatta.

Tuomarinkartanon Ratsastusopisto Oy:n vuokraksi on sovittu yhteensä 11 900 euroa. Yhtiöstä vastaavat helsinkiläiset.

Hieman vähemmällä vuokralla pääsee Tuomarinkylän Ratsastuskoulu Oy, joka maksaa yhteensä 10 100 euroa. Sen kaikilla helsinkiläisillä vastuuhenkilöillä on sama sukunimi – Aalto.

Liikuntavirasto perii Tuomarinkylän Maneesi Oy:ltä 12 689 euroa vuokraa. Yhtiössä päättävässä asemassa ovat muun muassa vantaalainen Lotta Helmiina Aalto. Tuusulalainen Marja Kivenheimo sekä järvenpääläinen Outi Maaria Laaksonen ovat mukana tässäkin yhtiössä.

Vuokrasopimukset ovat liikuntaviraston mukaan voimassa joko vuoteen 2028 tai 2032.

Helsingin Vinttikoirakerho ry:n vuosivuokra on 10 700 euroa ja sopimus voimassa vuoteen 2022. Kerho maksaa arvonlisäveroa, yhtiöt eivät.


Korjaus 1.4.2015 klo 16.43: Alkuperäisessä jutussaoli virheitä. Tuomarinkylän Maneesi Oy maksaa vuokraa liikuntavirastolle 12689 euroa vuodessa, ei 7000. Tuomarinkartanon Ratsastusopiston nimi oli väärin. Alueella toimivat yritykset ovat lisäksi alv-velvollisia toisin kuin uutisessa väitettiin.

                               

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat