Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoossa tapahtui kaksi pahoinpitelyä ja ryöstö

Kaupunki
 

Länsi-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä kolmeen Espoossa tapahtuneeseen väkivaltarikokseen.

Nuorisojoukkoa epäillään Matinniitynkujalla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Poliisin mukaan mies pahoinpideltiin sen jälkeen, kun hän oli yrittänyt saada nuoria poistumaan taloyhtiön porraskäytävästä. Pahoinpitely tapahtui perjantaina noin kello 18.45.

Teosta epäillään kolmea noin 18-vuotiasta miestä. Poliisin mukaan uhria pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla ja hänelle tuli vammoja eri puolille kehoa.

Yhdellä epäillyistä oli yllään keltamusta huppari, lippalakki ja sen pituiset hiukset, että ne näkyivät reilusti lippiksen alta. Toisella epäillyllä oli pidempi polkkatukka ja hänellä oli jalassaan farkut.

Kolmannesta epäillystä poliisilla ei ole tarkempia tuntomerkkejä.

Toinen pahoinpitely sattui lauantaina Olarissa Kuunkehrässä. Pahoinpitely sattui ravintolan edustalla noin puoli yhdeltä yöllä.

Poliisin mukaan toistaiseksi tuntematon mies löi vuonna 1982 syntynyttä miestä nyrkillä kasvoihin. Lyöntiä edelsi miesten välinen kinastelu.

Epäilty on päälaeltaan kalju ja ruumiinrakenteeltaan roteva. Hänellä oli yllään fleece-takki.

Espoon Kauklahdessa puolestaan tapahtui ryöstö. Poliisin mukaan vuonna 1966 syntynyt nainen ryöstettiin puukolla uhaten Klippinkitiellä. Rikos tapahtui lauantaina noin kello 4.15.

Poliisin mukaan naiselta oli viety matkapuhelin ja epäillyt olivat yrittäneet viedä myös hänen käsilaukkunsa.

Teosta epäillään kahta nuorta miestä. Molemmat ovat todennäköisesti alle 18-vuotiaita ja heillä oli yllään tummat hupparit.

Poliisi pyytää vihjeitä numeroon 029 5438 330.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat