Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Loukon seuraaja ei haikaile Espooseen yhtä keskustaa

Olli Isotalo aikoo ottaa länsimetrosta irti kaiken hyödyn

Kaupunki
 
Olli Isotalo
Olli Isotalo

Vuorokausi valintansa jälkeen Espoon tuleva teknisen toimen johtaja Olli Isotalo vaikuttaa vielä hieman hämmentyneeltä.

"En oikein ole vielä ehtinyt mukaan tähän karkeloon, koska vaikka olin kärkiviisikossa", Espoon teknisen toimen kehittämisjohtajana nykyään työskentelevä Isotalo sanoo.

Isotalo nappasi murskavoiton, kun Espoon kaupunginvaltuusto äänesti teknisen toimen johtajan Olavi Loukon seuraajasta maanantai-iltana.

Isotalo jätti taakseen esimerkiksi Helsingin entisen apulaiskaupunginjohtajan Hannu Penttilän (sd).

Isotaloa on luonnehdittu Olavi Loukon oikeaksi kädeksi, sillä hän on johtanut toimialan esikuntaa ja toiminut Loukon varamiehenä.

"Vaikea olisi toimia varamiehenä ja tukemassa toimialajohtoa, jolleivät vastaavanlaiset hommat kutkuttaisi itseäkin", Isotalo myöntää.

Tulevien vuosien suurimpana haasteena Isotalo pitää kaiken mahdollisen hyödyn saamista irti länsimetron "kehitysvyöhykkeestä" eli Ruoholahdesta Kivenlahteen ulottuvasta Espoosta.

Espoota on toisinaan moitittu siitä, että Suomen toiseksi suurin kaupunki ei ole kaupunki, vaan rykelmä lähiöitä. Eikä yhtä suurta keskustaa saada Isotalon aikakaudellakaan.

"Tuntuisi todella vanhanaikaiselta lähteä suunnittelemaan yhden keskustan ruutukaavakaupunkia. Nimenomaan verkostomainen kaupunki on se, jolla saadaan palvelut lähelle asukkaita."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat