Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Earth Hour -tapahtumassa pohditaan ruokaa ja ilmastonmuutosta

Kaupunki
 

Earth Hourin aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot.

Tänä vuonna Maailman luonnonsäätiön WWF:n järjestämän Earth Hourin teemana Suomessa on maailman suurin kynttiläillallinen.

Sen kunniaksi WWF ja Helsingin Sanomat järjestävät Sanomatalossa keskustelutilaisuuden ja piknikin. Kello 19.30 alkavan keskustelun teemoina ovat muun muassa ruuan ilmastovaikutukset. Miten kotikokki voi tehdä järkeviä valintoja? Entä miksi ilmastokysymykset eivät näy vaalipuheissa? Mikä olisi Helsingille oikea energiaratkaisu?

Keskustelijoina ovat Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki (vihr), WWF-Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder sekä kansanedustajaehdokkaat Eija-Riitta Korhola (kok), Paula Lehtomäki (kesk) ja Pilvi Torsti (sd). Vieraana on myös villiyrttien tuntijana ja kasviskokkina tunnettu Sami Tallberg. Tilaisuus lähetetään suorana HSTV:ssä kello 19.30 alkaen.

Keskustelun jälkeen kello 20.30 valot himmennetään ja Sanomatalossa nautitaan piknik. Paikalle voi ottaa omat eväät tai ostaa ne paikan päältä. Piknikin aikana esiintyvät akustisesti Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Yona ja Suora Lähetys.

 

Yleisölle avoin Earth Hour -piknik Sanomatalossa la 28. 3. kello 19 alkaen.


Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat