Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaksi amfetamiinia käyttänyttä kuljettajaa jäi kiinni

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Espoon keskus. Espoon poliisi sai lauantai-iltana kiinni iltakymmenen ja -yhdentoista välillä kaksi kuskia, joiden molempien epäillään ajaneen autoa amfetamiinin vaikutuksen alaisena.

Ensimmäisessä tapauksessa poliisi pysäytti Espoon keskuksen lähellä vuonna 1977 syntyneen naisen. Nainen puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja huumaaville lääkeaineille. Kuski määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Toisessa tapauksessa poliisipartio sai tehtäväkseen mennä Espoon keskukseen, jossa henkilöauto oli kolhinut toista autoa. Auto ei ollut enää paikalla, mutta myöhemmin poliisipartio tavoitti paikalta poistuneen auton kuljettajineen.

Kuljettaja oli vuonna 1994 syntynyt mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Huumepikatestin mukaan hän oli amfetamiinin vaikutuksen alaisena.

Lisäksi autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet.

Tämän vuoksi miestä epäillään rattijuopumuksen, liikennerikkomuksen ja huumausaineen käyttörikoksen lisäksi ajoneuvorikkomuksesta. Häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat