Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoo yhdistää Tapiolan keskuksen valvonnan

Kaupunki
 
Tapiolan keskuksen rakennustyöt ovat kesken vielä maaliskuun lopussa.
Tapiolan keskuksen rakennustyöt ovat kesken vielä maaliskuun lopussa.

Tapiolan keskuksen valvonta yhdistetään yhden katon alle, kun alueelle rakennetaan keskusvalvomo. Sitä rakentamaan ja hallinnoimaan perustetaan uusi yritys, Tapiolan Keskustavalvomo Oy. Espoon kaupunginhallitus käsittelee maanantaina aihetta.

Keskustavalvomo on vastuussa lukuisista alueen valvontatoiminnoista, kuten kameravalvonnasta, paloturvallisuuslaitteistosta, kulunvalvonnasta, evakuointijärjestelmästä ja erinäisistä vedenhallintajärjestelmistä. Nämä ovat pelastusviranomaisten edellyttämiä yhteisjärjestelyitä.

Keskusvalvomolle voidaan sälyttää myös muita tehtäviä: puhtaanapito, vartiointi, kriisitilanteiden liikenteenohjaus ja murtovalvonta.

Keskustavalvomon rakennuskustannukset ovat yhteensä kaksi miljoonaa euroa, joista Espoon kaupungin maksuosuus on 550 000 euroa.

Tapiolan Keskustavalvomo Oy:n osakkaiksi tulevat alkuvaiheessa Espoon kaupungin lisäksi Lähitapiolan omistamat kiinteistöt ja Tapiolan Keskuspysäköinti Oy. Tapiolan keskuksen uudistuksen edetessä myös alueen kiinteistöt velvoitetaan liittymään yhtiöön.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat