Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuori murtomies sai tuomion lukuisista liikemurroista Helsingissä

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Helsingin käräjäoikeus on määrännyt lukuisiin myymälöihin ja ravintoloihin murtautuneen 22-vuotiaan miehen kymmeneksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Mies varasti vuosina 2013–2015 kassakoneita, käteistä rahaa ja erilaisia tavaroita yhdeksästä eri helsinkiläisliikkeestä ja muusta paikasta. Niiden sisään hän pääsi yleensä rikkomalla ikkunan.

Kohteeksi joutui muun muassa konditoriamyymälä, lounasravintola ja työkaluliike. Mies murtautui esimerkiksi kauppakeskus Columbuksessa myymälään rikkomalla ikkunan ja vei liikkeestä tuhannen euron arvoisen kassakoneen sekä 1 500 euroa rahaa.

Mies yritti varastaa omaisuutta siinä onnistumatta myös kahdeksasta muusta paikasta kuten pitserioista, kahvilasta ja nuorisotalosta. Nämä teot kuitenkin epäonnistuivat muun muassa siksi, että mies ei onnistunut rikkomaan ikkunaa tai sivullinen huomasi hänen aikeensa.

Mies syyllistyi myös näpistykseen ja laittomaan uhkaukseen, kun hän yritti viedä Alkon myymälästä alkoholijuomia. Kun kauppakeskus Megahertsin vartija otti miehen kiinni, hän uhkasi puukottaa vartijaa ja räjäyttää hänen kotonaan pommin.

Oikeus määräsi nuoren miehen maksamaan yli 20 000 euroa erilaisia korvauksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat