Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin rakennusvirasto aikoo muuttaa OP-ryhmän vuokralaiseksi Vallilaan

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Vallila. Helsingin rakennusviraston noin 500 työntekijää muuttavat mitä todennäköisimmin vielä tänä vuonna Kasarmikadulta OP-ryhmän vuokralaiseksi Vallilaan.

Helsinki on varautunut maksamaan OP-ryhmälle vuokraa yhteensä noin 7,3 miljoonaa euroa, jos rakennusvirasto on uusissa tiloissa viisi vuotta.

Helsingin tarkoituksena on solmia OP-ryhmän kanssa vähintään kolmen vuoden mittainen vuokrasopimus tilojen käytöstä, niin että kaupunki voi irtisanoa vuokrasopimuksen aikaisintaan lokakuun lopussa 2018.

Kaupunginhallitus ottaa suunnitelmaan kantaa tiistaina.

Helsingin rakennusvirasto joutuu etsimään uudet tilat, sillä sen nykyinen päämaja Kasarmikadulta aiotaan purkaa. Tontti, jolla nykyinen virastotalo sijaitsee, on jo myyty yksityiselle yritykselle.

Helsinki suunnittelee sijoittavansa kaupungin "tekniset virastot" samaan rakennukseen. Rakennusvirastolle, kaupunkisuunnitteluvirastolle, kiinteistövirastolle, rakennusvalvontavirastolle ja asuntotuotantotoimistolle on suunniteltu uutta rakennusta muun muassa Kalasatamaan tai Herttoniemeen. Hankkeesta ei ole vielä päätöksiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat