Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n yleisötilaisuudessa pääkaupunkiseudun päättäjät keskustelevat toiveistaan ensi hallitukselle

Keskusta tulee, pitääkö Helsingin pelätä? HSTV:n suora lähetys kello 17 Sanomatalosta

Kaupunki
 

Kuka pelkää keskustaa? Tähän tiivistyy kysymys, kun Helsingin, Espoon ja Vantaan johtohenkilöt saapuvat tänään keskiviikkona Sanomatalon Mediatorille keskustelemaan Helsingin seudun toiveista ensi hallitukselle. Tilaisuus alkaa kello 17, ja sitä voi myös seurata suorana lähetyksenä myös HSTV:ssä.

Keskusta etenee neljän yön päässä odottaviin eduskuntavaaleihin tukevassa gallupjohdossa. Mitä sen mahdollinen vaalivoitto tarkoittaisi Helsingin seudun asukkaille?

Kysymykseen vastaavat Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki (vihr), Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä (kok) ja Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö (ps).

Johtajat pohtivat, miksi monet suuret Helsingin seutua koskevat hankkeet, kuten metropolihallinto tai kuntaliitokset, jäivät paljosta puheesta huolimatta neljän viime vuoden aikana tekemättä.

Keskustelun aikana kuullaan myös, miksi Helsingin seudun kaupungit ovat keskittyneet julkisuudessa enemmänkin kinaamaan keskenään kuin miettimään, mitä pitäisi tehdä, etteivät seudun asuntojen hinnat karkaa pilviin.

Tilaisuuden juontavat Helsingin Sanomien kaupunkitoimittajat Katja Kuokkanen ja Joonas Laitinen.

Laura Oja / HS, Juhani Niiranen / HS, Kaisa Rautaheimo / HS
Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö (vas.), Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki ja Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.
Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö (vas.), Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki ja Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat