Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bussiyhtiö antoi potkut väkivaltaiselle kuskille

Bussiyhtiön mukaan välikohtaus oli hyvin poikkeuksellinen

Kaupunki
 

Pohjolan Liikenne on irtisanonut bussinkuljettajan, joka käyttäytyi väkivaltaisesti kuljettajan ajotyylistä huomauttanutta miestä kohtaan. Työsuhteen päättäminen tapahtui sen jälkeen, kun tapahtumien kulku vahvistui keskusteluissa kuljettajan kanssa.

Selkkaus sattui lauantaina Helsingin Sörnäisissä. Pohjolan Liikenteen liikennöimän bussilinja 67:n auto oli kaartanut Hämeentiellä vesilammikon yli bussipysäkille ja kastellut pysäkillä seisoneen seurueen.

Yksi joukkioon kuuluneista miehistä oli antanut kuljettajalle palautetta ajotyylistä huutamalla hänelle keskiovesta. Silminnäkijän mukaan huutelija oli käyttäytynyt aggressiivisesti.

Mies meni kuljettajan puheille etuovesta, jonka jälkeen kuljettaja poistui ohjaamosta, tarttui huutelijaa rinnuksista ja työnsi tämän ulos. Myöhemmin kuljettaja ja huutelija olivat ajautuneet käsirysyyn, jonka tuoksinassa oli jaettu myös iskuja.

Pohjolan Liikenteen toimitusjohtaja Heikki Alanko sanoo, ettei yhtiö hyväksy missään tapauksessa kuljettajan käytöstä.

"Minkäänlainen väkivalta ei kuulu asiakaspalveluammattiin, tässä yhtiöllämme on nollatoleranssi", hän toteaa.

Alanko pitää tapahtumaa hyvin poikkeuksellisena.

"Kyllä toiseen ihmiseen kiinni käyminen on niin uutta ja poikkeuksellista, että en ole itse törmännyt vastaavaan aiemmin. Olen kuitenkin työskennellyt alalla vuosikymmeniä."

Alangon mukaan yhtiö pyytää anteeksi väkivallan kohteeksi joutuneelta henkilöltä ja kiittää sivullisia, jotka toivat tapahtuneen julki.

Heikki Alanko sanoo, että bussinkuljettajien käytöksestä tulee jonkin verran asiakaspalautetta, mutta palautteeseen johtavat tilanteet ovat usein hyvin erilaisia kuin lauantainen välikohtaus.

"Jonkun verran palautetta tulee epäasiallisesta käytöksestä, mutta silloin puhutaan kuitenkin esimerkiksi matkustajan jättämisestä pysäkille tai muusta huonosta kommunikaatiosta."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat