Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korkeasaaren Vispilä jäi ilman paikkaa

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Kauppatorin laitureiden tilanahtaus ja kaupungin horjuva linja kilpailutuksissa ovat johtaneet kahnauksiin ja epätietoisuuteen.

HS kokosi kolme esimerkkiä.

1 Korkeasaaren reittiä ajanut siipiratasalus Vispilä menetti juuri laituripaikkansa.

Kaupunki ja Korkeasaari kilpailuttivat reitin ensi kertaa, ja liikennöinnin voitti toinen yritys, Suomen saaristokuljetus.

Laituripaikka on edelleen varattu Korkeasaaren-liikenteelle, ja uusi sopimus Suomen saaristokuljetuksen kanssa on määräaikainen.

"Ajamme nyt vain tilausajoja. Emme pysty etukäteen kertomaan asiakkaille, miltä paikalta Kauppatorilla haemme heidät. Pitää pysähtyä paikkaan, joka sattuu olemaan vapaana", kertoo Vispilän omistavan Helsingin vesibussien toimitusjohtaja Leo Eklöf.

2 Kesällä 2011 naapuruksille Vispilälle ja Sun Lines -yhtiön Emma-alukselle tuli kahnausta laiturialueesta. Suomenlinnan lautan vierestä oli poistettu ahtauden takia yksi paikka.

"Se sovittiin, ja nythän paikalle tulee kokonaan uusi alus, kun Korkeasaaren-reitti on kilpailutettu", sanoo Esa Vainio, yksi Sun Linesin omistajista.

3 Katajanokalle viritelty Allas-uimala kaventaisi alusten tilaa entisestään.

Viime kesänä liikuntavirasto ehti irtisanoa Helsingin vesibussien ja Porvoon-reittiä liikennöivän J. L. Runeberg -aluksen paikat Altaan tieltä. Altaan viivästymisen takia liikuntavirasto perui irtisanomisen. Takaisin annettuja paikkoja ei kilpailutettu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat