Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HKL odottaa kaupunkipyörätarjouksia

Kaupunki
 

Helsingin ikuisuusprojekti kaupunkipyörien hankkimiseksi etenee.

Helsingin kaupungin liikennelaitos (HKL) odottaa parhaillaan alustavia tarjouksia viideltä osallistujalta. Tarjouskilpailun osallistujiksi on valikoitunut kansainvälisiä yhteenliittymiä, joiden tekniset ratkaisut eroavat toisistaan.

"Me emme ole rajanneet mitään teknistä ratkaisua pois. Etukäteen on mahdotonta tietää, millaisia tarjouksia tulee", sanoo HKL:n kehittämispäällikkö Artturi Lähdetie.

Vielä viime syksynä HKL:n tavoitteena oli saada 500 ensimmäistä pyörää kaupunkiin jo tänä kesänä. Nyt tavoitteena on, että ensi keväänä Helsingissä huristaa 1 500 kaupunkipyörää. Pyöräasemia on tulossa yhteensä 150.

"Varsinaiset tarjoukset jätetään kesän aikana siten, että ratkaisuja voidaan tehdä elokuussa", sanoo Lähdetie.

HKL joutui järjestämään kaupunkipyöristä uuden tarjouskilvan, kun suunnitelma täysin mainosrahoitteisista kaupunkipyöristä hautautui pari vuotta sitten.

Uudella kierroksella ajatuksena on, että HKL maksaa osan kuluista. Kuinka suuren osan, se ratkeaa tarjouskilpailussa. Loppuosan palvelun kuluista voittajayritys keräisi käyttäjämaksuilla, mainostuloilla ja mahdollisilla sponsorisopimuksilla

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat