Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaupunki tutkii nyt koulutilojen tarvetta Länsi- Helsingissäkin

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Kannelmäki

Helsingin opetusviraston laskelmien mukaan Kannelmäen koulutiloissa on väljyyttä. Alueen kahdesta koulusta Pelimannin ala-aste toimii tällä hetkellä väistötiloissa Kannelmäen peruskoulussa ja Kaarelan raitin toimipisteessä. Virasto selvittää koulujen sopivaa määrää ja tilojen tarvetta.

Meilahti ja Pikku Huopalahti

Ongelmana on, että Meilahden ala-asteen kouluun olisi lähivuosina tulossa enemmän oppilaita kuin tiloihin sopii. Koko alueen kouluissa sen sijaan riittäisi tilaa lapsille. Siksi virasto selvittää miten Meilahden ala-asteen ja yläasteen sekä Pikku Huopalahden ala-asteen opetus järjestetään.

Vesala

Vierekkäisillä tonteilla sijaitsevien Vesalan yläasteen ja ala-asteen kouluissa on viraston mukaan ylimääräistä tilaa.

Pukinmäki ja Malmi

Pukinmäen peruskoulu ja Soinisen koulu yhdistyvät vuoden 2016 elokuussa. Yhdistyvän koulun lisäksi alueella ovat yhtenäiskoulu Ylä-Malmin peruskoulu ja Kotinummen ala-aste. Koulujen määrän ja tilojen tarvetta tutkitaan edelleen.

Vuosaari

Vuosaaressa on kahdeksan peruskoulua. Meri-Rastilassa koulujen nykyiset tilat eivät riitä, koska alueelle rakennetaan uusia asuntoja. Tehtaanpuiston yläasteen koulun ja Vuosaaren lukion nykyinen rakennus vaatisi peruskorjausta. Palveluverkkotarkastuksessa tutkitaan koulujen määrää ja mahdollisuutta saada lukiolle oma rakennus.

Myllypuro

Muutos on pisimmällä Myllypurossa. Aiemmin toukokuussa aloitettiin selvitys siitä, voitaisiinko Myllypuron ala-aste ja yläaste yhdistää ja Neulapadontien korttelikoulusta luopua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat