Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Pakkosterilisaatio afrikkalaisille miehille"

Perussuomalaisten varavaltuutettu vaatii rajoituksia pakolaisten lapsimääriin

Kaupunki
 

Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna toimiva Olli Sademies, 67, (ps) kirjoitti tiistaina julkisilla Facebook-sivuillaan, että Afrikasta pakolaisina Suomeen saapuvien lapsimäärää olisi rajoitettava kolmeen. Tämä edellyttäisi Sademiehen mukaan afrikkalaismiesten pakkosterilisaatioita.

"Kun afrikkalaiset saapuvat 'pakolaisina' Suomeen, jatkavat he täällä sikiämistään samaan tahtiin, vaikka vähempikin riittäisi. Niinpä, jottei totaalista romahdusta tulisi, on maahanmuuttajien lapsimäärää rajoitettava. Kolme lasta maksimissaan", Sademies vuodattaa ja vaatii "pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille".

Maahanmuuttajien monilapsiset perheet romuttavat Sademiehen mukaan suomalaista sosiaaliturvaa.

Perussuomalaisten puoluesihteerin Riikka Slunga-Poutsalon mukaan puolue aikoo vaatia Sademieheltä selvitystä kommentista. Puolue kommentoi tapausta virallisella Twitter-tilillään.

Eduskuntavaaleissakin ehdolla ollut Sademes sanoo, että kirjoitus on tarkoituksellisen räväkkä.

"Afrikan väestöräjähdykselle on tehtävä jotain muuta kuin roudata sieltä muutama miljardi Länsi-Eurooppaan ja siirtää sitä myöten ongelmat tänne. Eihän se ole ratkaisu", Sademies taustoittaa HS:lle puhelimitse ajatuksiaan.

"He kuormittavat meidän sosiaalijärjestelmän pilalle, jos suoraan sanotaan. Tietysti se on raakaa tekstiä, sen myönnän, mutta haluan, että siitä aletaan keskustella vakavasti."

Sademies sanoo olevansa sanojensa takana, mutta "se ei tarkoita sitä, että ehdottomasti olen sitä mieltä, että näin täytyy toimia, mutta kysymys on siitä, että tehdään ehdotuksia".

Sademies jäi yhdeksän vuotta sitten eläkkeelle Helsingin poliisilaitoksen rikostutkijan tehtävästä.

Sen lisäksi, että Sademies on Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu, hän on Helsingin kaupungin kiinteistölautakunnan ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymän hallitusten varsinainen jäsen sekä Pääkaupunkiseudun vesi oy:n hallituksen varajäsen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat