Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sattumuksia vuosien varrelta

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

"Kerran menin Wanhan kellarin lavalle ja ajattelin, että onpas mukava laulaa, kun on näin mukavat kengät. Katsoin alas ja huomasin, että mulla oli jäänyt karvatossut jalkaan. Ei haitannut mua eikä yleisöä."
Anita Hirvonen, esiintynyt Wanhan kellarissa  lukuisia kertoja

"Duunikaveri, tarjoilija, vei spagetti bolognesea asiakkaille. Hän tarjoili herralle annosta oikealla kädellä ja vasemmalla kädellä olleella lautasella spagetti lähti liukumaan lautaselta alas. Koko annos valahti tukevan miesasiakkaan housun takamuksesta persuksiin. Tarjoilija alkoi kaivaa niitä pois sieltä. Seuralainen hyppäsi ylös ja huusi, että mitä helvettiä sä hänen ukkoaan kourit. Se päättyi sitten sopuisasti."
Matti Hänninen, Wanhan Kellarin työntekijä vuosina 1975–2012

"Oli Reijo Taipaleen levynjulkkarit ja Kari Tapiokin oli paikalla. Herrat menivät ulos sikarille, kun rouvat jäivät alas kahville. Joku daami pyysi heitä laulamaan siinä ulkona. Kari ja Reijo vetivät kaksiäänisesti Liekki-tangon. Nuori vartijapoika tuli ajamaan heitä pois, että mitä täällä mölistään. Eräs toimittaja käveli ohi ja sanoi, että ei tässä järjestyshäiriötä ole. Tässä tehdään historiaa."
Tuula Kanervo, Wanhan kellarin työntekijä vuodesta 2001

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat