Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolmetoista leikkipuistorakennusta odottaa purkua tai korjausta

Kaupunki
 

Helsingin leikkipuistorakennuksista ainakin kolmetoista eli noin viidennes huutaa kovasti remonttia. Puistojen nimiä ei ole julkistettu, mutta tänä keväänä niiden kunnosta on tehty laaja selvitys.

Leikkipuistotoiminnan päällikkö Hanna Linna varhaiskasvatusvirastosta kertoo, että huonokuntoiset puistot sijaitsevat melko tasaisesti eri puolilla kaupunkia.

Listan pohjalta on tarkoitus tehdä tarkempi suunnitelma tulevista remonteista. Osan kohdalla remontti tarkoittaa käytännössä sitä, että rakennus pitää purkaa ja rakentaa tilalle kokonaan uusi.

Oulunkylässä on jo pitkään harmiteltu, että tulipalossa tuhoutuneen leikkipuisto Mäkitorpan rakennuksen uusimista on saatu odotella. Nyt puiston luvataan avautuvan uusissa tiloissa kesällä 2016. Leikkipuisto Pohjois-Haaga ja Lampipuisto Kontulassa ovat seuraavana jonossa. Lähiörahastosta päätettiin juuri tukea Kotinummen leikkipuiston peruskorjausta Malmilla.

Uusia leikkipuistoja suunnitellaan Keskustakirjastoon ja rakenteilla oleviin kaupunginosiin. Täysin uusilla asuinalueilla puistoja on tarkoitus entistä useammin toteuttaa koulun tai päiväkodin yhteyteen.

Puiston perusideaa ei olla muuttamassa: Helsingissä leikkipuistot tarjoavat siis edelleen avointa toimintaa perheille, leikkitoiminnan kerhoja ja koululaisille tarkoitettua iltapäivätoimintaa talvisin.

Virallisten leikkipuistojen lisäksi Helsingissä on lukuisia pienempiä leikkipaikkoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat