Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisin viinaratsiat hillitsivät koulujen päätösjuhlintaa

Pelastuslaitoksella oli eniten ensihoidon tehtäviä Helsingin keskustassa

Kaupunki
 

Koulujen päättyminen aiheutti poliisille jonkin verran työtehtäviä, vaikka ainakin Helsingissä pääpaino oli juhlinnan ennaltaehkäisyssä.

Pelastuslaitoksen ensihoitotehtävät lisääntyivät Helsingissä normaaliviikonlopusta lähes kolmanneksella. Autettavat eivät olleet yksinomaan nuoria.

Eniten ensihoitotehtäviä oli Helsingin keskustassa, jossa pelastuslaitoksella oli kaksi ylimääräistä yksikköä.

Nuorten kokoontumiset kuihtuivat eri puolilla kaupunkia jo ennen alkamistaan, kun poliisi ehätti takavarikoimaan alkoholijuomia jo ennen suurten joukkojen saapumista.

Mustikkamaalta kotiin lähetettiin poliisin mukaan noin 500 nuorta kymmenen aikaan illalla. Myös Paloheinän pulkkamäen juhlat loppuivat, kun poliisi tuli paikalle.

Muita kokoontumisyrityksiä oli Herttoniemen hyppyritornilla ja Tähtitorninmäellä.

"Kokoontumiset eivät näin ollen päässeet hallitsemattoman kokoisiksi", nuoriso-operaatiosta vastannut komisario Jarmo Heinonen sanoi.

Myös Espoon rannoilla ja kallioilla onnistuttiin rauhoittamaan suurimmat juhlat. Suurimmassa kokoontumisessa oli noin sata nuorta.

Liikkeellä oli myös vapaaehtoisia, ja suurin osa heidän jututtamistaan noin 600 nuoresta oli ainakin jonkin verran päissään.

Espoon poliisi kirjasi alaikäisille noin 50 rikesakkoa alkoholirikkomuksista. Alkoholituotteita hävitettiin noin 400 litraa.

Vantaalla juhlia pidettiin ainakin Kuusijärvellä, jossa koolla oli satoja koululaisia. Poliisi välitti tiedon yhdestä pahoinpitelystä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat