Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoon Suvelassa asuneet kehuvat luontoa ja palveluja

Kaupunki
 

Laia Ilkka , 26, ja Jarno Horn, 28, olivat torstaina kävelyllä Espoon Suvelassa kolme kuukautta vanhan Robin -poikansa sekä Franco-mäyräkoiran kanssa.

Ilkka ja Horn ovat vähän aikaa sitten muuttaneet pois Suvelan keskustasta läheiseen Ymmerstaan, sillä heille tuli ongelmia päihdeongelmaisen naapurin kanssa.

Suvelaa käytetään usein esimerkkinä sosioekonomisesti heikosta lähiöstä, mutta Ilkalla ja Hornilla on alueesta hyvää sanottavaa huonosta naapurikokemuksesta huolimatta.

"Alueena Suvela on tosi kiva, koska koiran kanssa pääsee helposti kaikkialle lenkille", Ilkka kertoo. "Suvelasta on myös hyvät yhteydet bussilla, ja ruokakaupat ovat lähellä. Ymmerstassa ei ole ruokakauppoja."

Sekä Ilkka että Horn ovat kotoisin Porvoosta, ja Suvela oli heille ensikosketus Espooseen. Molemmat uskovat, että alueella meneillään olevien julkisivuremonttien myötä Suvelan maine kohenee.

Espoon keskuksessa asuva Timo Lehtinen perheineen on juuri lähdössä autolla linturetkelle lähimaastoon.

Lehtinen on asunut Espoossa koko ikänsä ja viihtyy Espoon keskuksessa hyvin, vaikka tietää, että monet ihmiset lähipiirissä pitävät aluetta vähintäänkin "jännittävänä". Lehtisten rivitalokoti on toisella puolen tietä kuin Suvelan kerrostalot.

"Moni ei ymmärrä, miten monipuolinen alue tämä on. Espoon keskus on kuin tikkataulu: Suvelan kerrostalot ovat tuossa keskellä, ja niitä ympäröi luonnonläheinen omakotitaloalue", Lehtinen sanoo. Hän korostaa, että virallisesti heidän asuinalueensa on osa Tuomarilaa.

"Olemme juuri muuttamassa suurempaan asuntoon tässä vieressä", Lehtinen kertoo. Hänen mielestään alue on ihanteellinen, sillä naapurit ovat mukavia, juna-asema on lähellä ja kirjasto on "hemmetin hyvä".

Noona Bäckgren HS
Espoon keskus

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat