Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisia paennut mies aiheutti vaaraa

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Kirkkonummi. Varastetulla autolla liikkeellä ollut mies aiheutti tiistaina iltapäivällä useita vaaratilanteita Espoosta Kirkkonummelle suuntautuneen pakonsa aikana.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisin partio havaitsi Espoon Muuralassa varastetuksi ilmoitetun auton. Partio lähti auton perään, mutta sen kuljettaja kaasuttikin pakoon.

Autolla ajettiin erittäin kovaa vauhtia kohti Veikkolaa. Mies teki pakonsa aikana useita vaarallisia ohituksia.

Poliisin seuraaman auton kuljettaja ohjasi autonsa Turuntielle kohti Nummelaa. Poliisit saivat autoon jälleen näköyhteyden ja todistivat, kun kuljettaja teki edelleen vaarallisia ohituksia ja ajoi paikoin vastaantulevien kaistoilla niin, että muu liikenne joutui väistämään miestä.

Anastetusta autosta irtosi Veikkolassa vasemman eturenkaan kumi. Se ei juuri hidastanut kuljettajaa, joka ajoi ilman yhtä rengasta muun muassa kevyen liikenteen väylällä.

Nummelan suuntaan ajanut mies kääntyi takaisin kohti Veikkolan keskustaa. Pakomatkan vaarallisimmat hetket koettiin Koskentorilla, jossa mies ajoi autolla ihmisten joukossa. Useat ihmiset joutuivat väistelemään kaaharia. Poliisin mukaan henkilövahingoilta vältyttiin, mutta torin ympäristössä mies aiheutti aineellista vahinkoa.

Lopulta poliisi sai partioautoaan käyttäen pysäytettyä pakenijan. Kumpikin auto vaurioitui tilanteessa, mutta kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. Varastetun auton kuljettaja lähti vielä juosten karkuun, mutta hänet saatiin pian kiinni.

Poliisi otti kiinni myös autossa matkustajana olleen naisen. Mies ja nainen toimitettiin Espoon poliisivankilaan. Miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottoriajoneuvon käyttövarkaudesta ja rattijuopumuksesta. Naista poliisi epäilee tässä vaiheessa moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat