Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nämä viisi asemanseutua kehäradan varrella on

Kaupunki
 

Leinelä:

Ensimmäiset asukkaat muuttivat Leinelään helmikuussa 2011. Nyt asukkaita on toistatuhatta. Rakenteilla on yli kaksisataa omistus- ja vuokra-asuntoa. Rakenteille on tulossa kaksi asumisoikeuskerrostaloa.

Vantaa suunnittelee avaavansa toisen 110-paikkaisen päiväkodin vuonna 2017. Päivittäistavarakauppa on tulossa kehäradan pohjoispuolelle vuonna 2017.

Aviapolis:

Toimistorakennus ja hotelli valmistuvat loppuvuodesta 2016. Suunnitteilla on myös asuntohotelli ja toimistokeskus. Tuhansille asukkaille on tulossa asuntoja sekä pieni kauppakeskus. Aluksi lentokentälle pääsee bussilla Aviapoliksen asemalta.

Kivistö:

Uudesta Kivistöstä kasvaa 30 000 asukkaan kaupunginosa vuoteen 2030 mennessä. Jumbon kokoinen kauppakeskus bussiterminaaleineen avautunee joulun alla 2018 kehäradan eteläpuolelle. Kauppakeskus hyödyntää maalämpöä ja aurinkopaneeleja. Ympärille on tulossa 1 600–1 900 asukkaan korttelit.

Vehkala:

Lentomelualueelle Hämeenlinnan moottoritien, Kehä III:n ja kehäradan risteykseen on suunniteltu seudun suurinta teollisuuden, kokoonpanon ja tuotekehityksen keskittymää. Ensimmäisiä tuotantotiloja arvioidaan rakennettavan itäpuolelle jo vuonna 2016. Alueelle syntynee 5 000–10 000 työpaikkaa 10–15 vuodessa.

Lentoasema:

Helsinki-Vantaan lentokentän asema ei valmistu ajoissa. Tietotien sisäänkäynti avautuu ensin, 10. heinäkuuta. Sukkulabussi vie matkustajat suoraan kumpaankin terminaaliin. Terminaalien oma sisäänkäynti on käytössä syksyllä. Arvioiden mukaan asemaa käyttää noin 14 000 matkustajaa vuorokaudessa vuonna 2025.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat