Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mitä mieltä olet Laajasalontien muuttamisesta bulevardiksi, jonka laitaan rakennetaan asuntoja ja liiketiloja?

Kaupunki
 
Kaltun Muuse"Kuulostaa ihan hullulta idealta. Liikenne häiritsisi uusia asukkaita tosi paljon. Miten esimerkiksi lapset pääsevät tien yli? Kuulostaa tosi vaaralliselta. Tietysti uudet kahvilat ja kaupat olisivat ihan sikasiistejä."
Kaltun Muuse"Kuulostaa ihan hullulta idealta. Liikenne häiritsisi uusia asukkaita tosi paljon. Miten esimerkiksi lapset pääsevät tien yli? Kuulostaa tosi vaaralliselta. Tietysti uudet kahvilat ja kaupat olisivat ihan sikasiistejä."
Mitä mieltä olet suunnitelmasta muuttaa Laajasalontie kaupunkibulevardiksi, jonka laitaan rakennetaan asuntoja ja liiketilaa?
Sinikka Laurila-Aho"Puistokatu kuulostaa hyvältä, mutta en minä niitä taloja halua. Luonto on hyvä terapeutti kaikille. Se säästää terveysmenoja tulevaisuudessa. Öljysataman uusi alue [Kruunuvuorenranta] on tarpeeksi urbaani. Se saa riittää."
Sinikka Laurila-Aho
"Puistokatu kuulostaa hyvältä, mutta en minä niitä taloja halua. Luonto on hyvä terapeutti kaikille. Se säästää terveysmenoja tulevaisuudessa. Öljysataman uusi alue [Kruunuvuorenranta] on tarpeeksi urbaani. Se saa riittää."
Ritva Valenti"En usko, että sinne tulisi uusia liikkeitä. Ihmiset hakeutuvat kuitenkin kaupoille Itäkeskukseen ja muualle. En myöskään usko, että liikenne sujuisi kovin hyvin."
Ritva Valenti
"En usko, että sinne tulisi uusia liikkeitä. Ihmiset hakeutuvat kuitenkin kaupoille Itäkeskukseen ja muualle. En myöskään usko, että liikenne sujuisi kovin hyvin."
Juha Päällysaho"Tulisihan siihen lisää asuntoja ja niistä meluvalli. Mutta miten öljysataman [Kruunuvuorenranta] porukka saadaan ulos täältä? Eihän täältä pääse ulos enää sen jälkeen. Yksityisautoja tulee olemaan paljon myös tulevaisuudessa."
Juha Päällysaho
"Tulisihan siihen lisää asuntoja ja niistä meluvalli. Mutta miten öljysataman [Kruunuvuorenranta] porukka saadaan ulos täältä? Eihän täältä pääse ulos enää sen jälkeen. Yksityisautoja tulee olemaan paljon myös tulevaisuudessa."
Jukka Partanen"Helsinkiin tarvitaan lisää asuntoja, mutta ovatko ne vilkkaiden väylien varret sitten oikeita paikkoja? Meillä on ollut tämä tie 1960-luvulta asti. Nyt alamme vihdoin saada ensi kertaa ihmisiä, jotka käyttää sitä, kun tänne tulee lisää asukkaita."
Jukka Partanen
"Helsinkiin tarvitaan lisää asuntoja, mutta ovatko ne vilkkaiden väylien varret sitten oikeita paikkoja? Meillä on ollut tämä tie 1960-luvulta asti. Nyt alamme vihdoin saada ensi kertaa ihmisiä, jotka käyttää sitä, kun tänne tulee lisää asukkaita."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat