Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Taikuri Kivistössä, poliitikot Tikkurilassa

Helsingin Asema-aukiolta voi ostaa Kehärata-t-paitoja

Kaupunki
 

Tänään keskiviikkona Helsingin rautatieasemalla, Tikkurilan, Leinelän, Aviapolisin ja Kivistön asemilla on erityisohjelmaa Kehäradan avaamisen kunniaksi. HS poimi esimerkkejä ohjelmatarjonnasta.

Tikkurila Tikkurilan asemalla ohjelmasta vastaa VR. Lapsille on asemalla piirustuskilpailu ja VR-karkkeja. Lisäksi Kissalan Hessu ja Risto Räppääjä ovat nähtävissä klo 10 ja 14.30. Hyväntuulinen Myyrä vierailee klo 12.

Poliitikkojen ja liikennepäättäjien viralliset puheenvuorot kuullaan aamulla klo 8 Vantaa-infossa kauppakeskus Dixissä Tikkurilassa.

Paikalla ovat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kok), Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman (sd), Liikenneviraston johtaja Antti Vehviläinen ja Helsingin seudun liikenteen toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi .
Kivistö Kivistön uudella asemalla ohjelmaa on klo 11.45–18 . Siellä voi ihastella flamenco-tanssiryhmää, kuskittomia busseja, taikuria ja paloautoa. Kivistössä on myös arpajaiset, jossa voi voittaa lippuja Asuntomessuille. Katutanssit ovat klo 16–18, säestäjinä Marko Haavisto ja Poutahaukat.

Aviapolis Aviapoliksen asemalla ohjelmaa on klo 10–18. Eteläisen sisäänkäynnin luona 250 ensimmäistä saa ilmapallon ja Fazerin kakkua.

Lentoasemakiinteistöjen edustaja on paikalla kertomassa aseman uusista projekteista. Lisäksi asemalla on mahdollista koeajaa sähköautoa.

Pohjoisen sisäänkäynnin luona Skanska esittelee uusinta toimistokohdettaan Aviabulevardia. Läheiseen Ilmailumuseoon on ilmainen sisäänpääsy klo 10–20.

Leinelä Leinelän aseman länsipäädyssä ohjelmaa on klo 10–18. Erityisesti asunnonostajien kannattaa tulla paikalle, sillä asuntoesittelijöitä on runsaasti paikalla. Lapsille jaetaan ilmapalloja, ja aikuiset voivat lähettää avajaiskortteja, joihin saa myös Kehäradan avajaisleiman.

Helsingin päärautatieasema Helsingin päärautatieaseman Asema-aukiolla toimii pop up -myymälä, josta voi ostaa Kehärata-t-paitoja. Asema-aukiolla on tarjolla myös Kehäratakarkkeja, ilmapalloja ja infoa Kehäradasta ja Vantaan linjastouudistuksesta.

Lasten suosikeista on Paula-lehmä tavattavissa klo 10, 11.30, 13.30 ja 17.30. Gymnaestrada-maskotti Sisu vierailee Asema-aukiolla klo 12.30 ja 13.30

Taikuri Keke Pulliainen esiintyy klo 13 ja klo 14.

Kotimaista ja kansainvälistä tanssipoppia soitetaan klo 16–17.

Rautatieaseman päälaitureilla on ohjelmaa klo 10–18. Onnenpyörästä voi voittaa VR-aiheisia palkintoja. Lisäksi päälaitureilla on jaossa VR-karkkeja. Lapset voivat tavata Myyrän klo 10 ja 14.30 sekä Kissalan Hessun ja Risto Räppääjän klo 12.

Katso kaikki tapahtumat osoitteesta www.hsl.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat