Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSL odottaa lisää palautetta Vantaalta

Kaupunki
 

Helsingin Seudun liikenne (HSL) on saanut vasta erittäin vähän palautetta Vantaan bussilinjojen tulevista suurista muutoksista. Verkossa on muutoksia vastustava adressi, mutta siinä on alle 200 allekirjoitusta. Suoraa palautettakaan ei juuri ole näkynyt, mutta sitä saisi mielellään tulla lisää.

"Ilman muuta. Olemme varautuneet vastaamaan kysymyksiin", lupaa HSL:n tiedotuspäällikkö Sari Kotikangas.

Esimerkiksi Koillis-Helsingissä linjastosuunnitelmia on tänä vuonna muokattu asukkailta tulleen palautteen vuoksi.

Linjat menevät uusiksi etenkin Vantaalla Kehäradan vuoksi 10. elokuuta. Tulevan syksyn aikataulut ovat tällä viikolla alkaneet näkyä myös reittioppaassa. Esimerkiksi oman kodin ja työpaikan väliset yhteydet voi siis jo tarkistaa.

Linjojen numerot muuttuvat, joten tutulla linjanumerolla etsimällä ei välttämättä löydä oikeaa reittiä. Linjojen numerot voi tarkistaa HSL:n uudistuksesta kertovilta sivuilta verkossa.

Aikataulutietoja on julkaistu jo myös PDF-muodossa. Paperinen aikataulukirja ilmestyy pian myyntiin kioskeille. Noin tuhatsivuinen opas kattaa koko pääkaupunkiseudun.

Toinen suuri muutos on uusi poikittaislinja 560, joka alkaa kulkea Rastilasta Vuosaaren, Kontulan ja Malmin kautta Myyrmäkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat