Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kauppa ja pitsataksi ryöstettiin Espoossa

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Viisi noin 20-vuotiasta miestä ryösti tiistaina neljän aikaan iltapäivällä Westendin Valintalon. Miesporukan matkaan tarttui keskiolutta.

Miehet uhkailivat sanallisesti kaupassa olleita puukolla ja nyrkkiraudalla. Poliisilla ei ole tietoa, oliko miehillä oikeasti aseita mukanaan.

Yksi sivullisista otti meuhkaavasta porukasta kuvan, mikä sai heidät hermostumaan.

Kaksi kaupan ulkopuolella ollutta silminnäkijää yritti estää ryöstön pitämällä kaupan ovea kiinni, kun he kuulivat sisältä avunhuutoja. Miehet kuitenkin pääsivät voimaa käyttämällä kaupasta ulos ja pakenivat jalan. Kukaan ei loukkaantunut.

"Kuvan perusteella olemme tunnistaneet yhden epäillyistä. Hän on poliisille entuudestaan tuttu", kertoo komisario Jyrki Kallio.

Poliisi epäilee, että tapaus liittyy maanantaina tapahtuneeseen pizzakuskin ryöstöön.

Espoon Tiistilässä, alle neljän kilometrin päässä Westendin Valintatalosta, ryöstettiin pizzataksin kuljettaja puoli yhdentoista aikaan illalla.

Pizzeria oli saanut tilauksen toimittaa viisi pizzaa Tiistilänkujan päähän. Määränpäässä kuskia odotti kolme noin 20-vuotiasta miestä. Pizzat saatuaan miehet lähtivät juosten karkuun.

Kun kuski oli yrittänyt juosta miesten perään, yksi miehistä oli uhkaillut kuskia pitkäteräisellä puukolla.

Poliisi on tunnistanut yhden epäillyistä. Hän ei kuitenkaan ole sama henkilö, joka tunnistettiin tiistain ryöstössä.

"On mahdollista, että näissä on samat tekijät, mutta se on tässä vaiheessa arvailua. Yritämme saada epäillyt mahdollisimman pian esitutkinnan piiriin. Ei ole mitään syytä huoleen", Kallio kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat