Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoon paloittelusurmasta epäilty myönsi teon

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Järvenperä. Espoon paloittelusurmasta epäilty 35-vuotias mies on myöntänyt osuutensa vaimonsa kuolemaan, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

Surman tekopaikaksi on varmistunut tulipalossa tuhoutunut yksityisasunto Espoon Järvenperässä. Uhrin kuoleman aiheutti ulkoinen väkivalta.

Poliisi kertoi tiistaina, että miehen epäillään surmanneen vaimonsa ja polttaneen heidän yhteisen asuntonsa lauantaina. Naisen ruumiin kappaleita löytyi kasseista asunnon läheisyydessä sijaitsevasta metsästä.

Poliisi pitää mahdollisena, että asunnon palo, paloa edeltänyt surmatun naisen paloittelu ja ruumiin siirtäminen on tehty rikoksen jälkien peittämiseksi. Tapaukseen ei epäillä osallistuneen muita henkilöitä.

Poliisi otti miehen kiinni lauantaina, ja Espoon käräjäoikeus vangitsi miehen tiistaina. Esitutkinnassa tekoa tutkitaan tappona, hautarauhan rikkomisena ja tuhotyönä.

Tapauksen tutkinta jatkuu vielä useita viikkoja.

HS kertoi keskiviikkona, että epäilty on aiemmin 2000-luvulla tuomittu useista eri rikoksista.

Hänet on tuomittu esimerkiksi huumausainerikoksista, törkeästä pahoinpitelystä sekä kahden luvattoman pistoolin ja anabolisten steroidien hallussapidosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat