Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miten pyöräilijöiden, autojen ja jalankulkijoiden yhteiselo sujuu Helsingissä?

Kaupunki
 
Arto PussinenAutoilijaLiikenne sujuu hyvin, kun kaikki ovat omalla kaistallaan. Joskus pyöräilijät ajavat nokan edestä punaisia päin ja näyttävät autoilijalle keskisormea. Autoilijoista, pyöräilijöistä ja jalankulkijoista löytyy kaikista koheltajia.
Arto PussinenAutoilijaLiikenne sujuu hyvin, kun kaikki ovat omalla kaistallaan. Joskus pyöräilijät ajavat nokan edestä punaisia päin ja näyttävät autoilijalle keskisormea. Autoilijoista, pyöräilijöistä ja jalankulkijoista löytyy kaikista koheltajia.
Meeri SaunamaaKävelijäLiikenne sujuu, jos pysyy omalla kaistalla. Pyöräilijät kyllä raivoavat, jos kävellessä vahingossa eksyy pyörätielle. Välillä on vaikea tietää, missä pyörätie kulkee, jos tiehen ei ole maalattu väliviivaa.
Meeri Saunamaa
Kävelijä
Liikenne sujuu, jos pysyy omalla kaistalla. Pyöräilijät kyllä raivoavat, jos kävellessä vahingossa eksyy pyörätielle. Välillä on vaikea tietää, missä pyörätie kulkee, jos tiehen ei ole maalattu väliviivaa.
Jorma Selenius AutoilijaToisten huomioon ottaminen unohtuu. Kävellessä tai pyöräillessä olen varuillani. Ihmettelen, kun kävelijät uskaltavat mennä punaisia päin. Torven soittaminen on varoitus, ei siitä tarvitse suuttua ja näyttää käsimerkkiä.
Jorma Selenius Autoilija

Toisten huomioon ottaminen unohtuu. Kävellessä tai pyöräillessä olen varuillani. Ihmettelen, kun kävelijät uskaltavat mennä punaisia päin. Torven soittaminen on varoitus, ei siitä tarvitse suuttua ja näyttää käsimerkkiä.
Katariina JärviKävelijäVäistämis- ja ohittamissäännöt ovat epäselviä. Autojen seassa pyöräileminen on varma valinta. Joskus autoilta kuulee tööttäyksiä tai huutoa. Myönnän, että välillä ajan väärin. Jos pyörätie päättyy yhtäkkiä enkä tiedä, missä ajaa, alan taluttaa.
Katariina Järvi
Kävelijä
Väistämis- ja ohittamissäännöt ovat epäselviä. Autojen seassa pyöräileminen on varma valinta. Joskus autoilta kuulee tööttäyksiä tai huutoa. Myönnän, että välillä ajan väärin. Jos pyörätie päättyy yhtäkkiä enkä tiedä, missä ajaa, alan taluttaa.
Vincent LevesquePyöräilijäHelsingissä on hyvät väylät ja täällä saa ajaa puistoissa. Pariisissa pyöräily on todella pelottavaa. Suomessa kaikki noudattavat sääntöjä. Ihmiset uskovat myös muiden noudattavan niitä, eivätkä siksi kiinnitä liikenteeseen tarpeeksi huomiota.
Vincent Levesque
Pyöräilijä
Helsingissä on hyvät väylät ja täällä saa ajaa puistoissa. Pariisissa pyöräily on todella pelottavaa. Suomessa kaikki noudattavat sääntöjä. Ihmiset uskovat myös muiden noudattavan niitä, eivätkä siksi kiinnitä liikenteeseen tarpeeksi huomiota.
Pihla MäkinenPyöräilijäLiikenneraivoa on enemmän kuin Oulussa. Käsimerkkeihin ja huuteluun törmää kuukausittain. Helsingissä pyöräilyyn tarkoitetut vaatteet ja varusteet tuovat uskottavuutta. Keskustassa pyöräilen autojen seassa, kun nopeudet eivät ole kovia.
Pihla MäkinenPyöräilijä

Liikenneraivoa on enemmän kuin Oulussa. Käsimerkkeihin ja huuteluun törmää kuukausittain. Helsingissä pyöräilyyn tarkoitetut vaatteet ja varusteet tuovat uskottavuutta. Keskustassa pyöräilen autojen seassa, kun nopeudet eivät ole kovia.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat