Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi sai valmiiksi ison amfetamiinitutkinnan

Pääepäilty oli koevapaudessa, kun huumevyyhdin rikokset tehtiin

Kaupunki
 

Itä-Uudenmaan poliisi on tutkinut laajaa rikoskokonaisuutta, jossa useita henkilöitä epäillään isojen amfetamiinimäärien maahantuonnista, myynnistä ja välittämisestä. Asia siirtyy lähipäivinä syyteharkintaan. Pääepäilty jäi kiinni Vantaalla toukokuussa.

Amfetamiiniringin huumeista 5,5 kiloa on päätynyt poliisin takavarikkoon. Huumeet löytyivät useilta eri henkilöiltä. Takavarikoidun amfetamiinin katukauppa-arvo on poliisin mukaan vähintään 110 000 euroa.

Suurin osa amfetamiinista on jopa 85-prosenttista. Viime vuonna Suomessa takavarikoitu amfetamiini oli keskimäärin 24-prosenttista.

Pääepäillyn epäillään järjestäneen amfetamiinin maahantuonnin Virosta Suomeen sekä sen levittämisen.

Mies jäi kiinni, kun hän tuli maastokätkölle, jolta poliisi oli takavarikoinut edellispäivänä 2,5 kiloa amfetamiinia. Passissa olleet poliisit taltioivat miehen puuhat ennen kiinniottoa.

Joulukuussa 2013 vankilasta päässyt pääepäilty oli koevapaudessa, kun nyt syyteharkintaan siirtymässä olevan huumevyyhden rikokset tehtiin.

Poliisin mukaan vyyhtiin liittyy kaikkiaan 20 henkilöä. Heitä epäillään huumausainerikoksista, minkä lisäksi yhtä henkilöä epäillään rahanpesusta.

Juho Jokinen HS
Vantaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat