Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puheenjohtajakisaan lisää väkeä Espoossa

Kokoomusryhmä ehti maanantaina miettiä lähinnä, missä paneeli järjestetään

Kaupunki
 

Kisaan Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtajuudesta ilmoittautui maanantaina kolme uutta nimeä: Mia Laiho (kok) , Ville Lehtola (kok) ja Marika Niemi (kok).

Mia Laiho on päivystyksen johtajalääkäri Helsingin sosiaali- ja terveysvirastossa, ja Ville Lehtola on it-yrittäjä ja toimii tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa. Niemi on liiketalouden lehtori. Kaikki ovat kaupunginvaltuutettuja.

Espoon kokoomuksen valtuustoryhmä käsitteli tulevaa valintaa maanantaina. Kaupunginhallituksen puheenjohtajuus tuli auki, kun hallituksen nykyinen puheenjohtaja Ari Konttas (kok) siirtyy rahoitusjohtajaksi. Paikka kuuluu kokoomukselle.

Maanantain kokouksessa ei valintoja vielä tehty. Aikaraja kisaan ilmoittautumiseksi on torstaina 3. syyskuuta. Kokoomus pyrkii valitsemaan nimen ennen valtuuston kokousta ensi maanantaina 7. syyskuuta. Mutta puolueelle saattaa tulla kiire, kun maanantainkin kokouksessa päästiin asialistalla oikeastaan keskustelemaan vain haastatteluiden ja paneelien järjestämispaikoista.

Aiemmin hallituksen puheenjohtajaksi ovat ilmoittaneet haluavansa valtuustoryhmän vetäjä Pia Kauma, kaupunginhallituksen jäsen Jouni J. Särkijärvi sekä valtuutettu Kai Lintunen.

Vaikutusvallan lisäksi paikan kiinnostavuutta ei varmaankaan vähennä palkkio. Esimerkiksi Ari Konttas ansaitsi pestissä viime vuonna yli 70 000 euroa.

Kimmo Oksanen HS
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat