Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies tuomittiin jääkiekkojuniorien erotuomarin pahoinpitelystä Espoossa

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Espoon käräjäoikeus on tuominnut nelikymppisen miehen jääkiekkojuniorien erotuomarin pahoinpitelystä. Pahoinpitely tapahtui Matinkylän jäähallissa viime vuoden marraskuussa.

Mies oli lähestynyt tuomaria takaapäin ja lyönyt tätä voimakkaasti päähän jääkiekko-ottelun jälkeen. Tuomari oli menettänyt hetkellisesti tajuntansa ja kaatunut maahan. Mies sai ruhjeita myös kaatumisen seurauksena. Pahoinpitely aiheutti tuomarille pitkäaikaista särkyä niskaan, ohimoon ja päähän. Uhri ei ole pahoinpitelyn jälkeen enää kyennyt toimimaan tuomarina.

Pahoinpitelijä myönsi syytteen oikeudessa. Hän kertoi kimpaantuneensa siitä, että pelissä oli hyväksytty perusteetta kaksi vastustajan maalia ja että Blues oli saanut enemmän jäähyjä kuin vastustaja.

Mies kertoi huutaneensa tuomarille solvauksen ja lyöneensä tätä. Miehen mukaan lyönti oli spontaani primitiivireaktio. Hän kertoi myös, ettei ollut tapahtumahetkellä selvin päin.

Käräjäoikeus tuomitsi miehen 50 päiväsakkoon, mistä tuli maksettavaa 1350 euroa. Lisäksi miehen pitää maksaa uhrille korvauksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat