Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Menestynyt ratsastaja tuomittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdottomaan vankeuteen

Kaupunki
 

Pääkaupunkiseudulla ratsastusta opettanut mies on tuomittu törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdottomaan vankeuteen Espoon käräjäoikeudessa.

Lisäksi mies tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ampuma-aserikoksesta. Käräjäoikeus tuomitsi hänet kolmen ja puolen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Mies vangittiin heti.

1940-luvulla syntynyt mies on kansallisesti menestynyt ratsastaja.

Käräjäoikeuden tuomiosta antaman julkisen selosteen mukaan mies on ratsastuksenohjaajana kajonnut seksuaalisesti kolmeen 14- ja 15-vuotiaaseen tyttöön.

Hän on harrastuksen yhteydessä, tekotapaa vaihdellen, lähennellyt, halaillut, hivellyt rintoja, alaselkää ja vatsaa vaatteiden alta ja päältä sekä suudellut asianomistajia, selosteessa sanotaan. Tuomion törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä mies sai 14-vuotiaan kanssa harrastetusta seksistä. Menettely jatkui noin kymmenen kuukauden ajan.

Mies on pääosin myöntänyt teot, mutta ampuma-aserikossyytteen hän kiisti. Syytteen mukaan miehellä oli hallussaan kaksi kivääriä, kaksi pistoolia ja kaksi revolveria, aseen osia ja erilaisia patruunoita ilman vaadittavia lupia. Käräjäoikeus tuomitsi miehen ampuma-aserikoksesta, mutta päätti jättää aseiden menetyksen valtiolle pois tuomiosta.

Seksuaalirikosten uhreille mies joutuu maksamaan yhteensä 41 000 euron vahingonkorvaukset. Tuomio on ampuma-aserikosta, lopputulosta ja lainkohtia lukuun ottamatta salainen 60 vuoden ajan.

Helsingin Sanomat ei julkaise tuomitun nimeä uhrien suojelemiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat