Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Munkkivuorelainen: Posti toi lehden yli viikon myöhässä

Kaupunki
 

Helsingin Munkkivuoressa on lehtien päiväjakeluun liittyviä ongelmia. HS:n lukijan yhteydenoton mukaan pahimmillaan aikakauslehtien jakelu on ollut jopa yhdeksän päivää myöhässä. Jakelun myöhästyminen ei ollut yksittäinen tapaus.

Yhteydenoton mukaan paikallispostista todettiin sinne tulleen muitakin yhteydenottoja vastaavista ongelmista. Syyksi kerrottiin työvoimapula ja sairaustapaukset. Postissa kehotettiin ottamaan yhteyttä ylempään tasoon.

Postin mukaan yhdeksän päivän myöhästymistapaus kuulostaa poikkeukselliselta. Postin mukaan se pitäisi selvittää yksittäistapauksena, mikä on muutenkin linjana jakeluhäiriöissä.

Prosessijohtaja Sami Reponen Postilta myöntää kuitenkin, että "työvoiman sopeuttaminen jakelussa suhteessa lehtien laskevaan levikkiin" aiheuttaa ongelmia varsinkin sairauspoissaolojen aikana.

"Sairaustapaukset ovat ongelmallisia, koska pyrimme saamaan toimintaa mahdollisemman tehokkaaksi lehtien levikkien laskiessa", sanoo Reponen.

Hänen mukaansa henkilöstöä pitää sopeuttaa jatkuvasti, ja häiriötilanteita on vaikeita paikata. Hänen mukaansa tilanne ei kuitenkaan johdu irtisanomisista, jotka ajoittuivat vuoden 2014 syksyyn.

"Pitkän aikaa sitten tehty henkilöstömuutos ei vaikuta enää toimintaamme."

Postin toimintaa valvoo viestintävirasto. Valvonnan kohteena on viisipäiväisen jakelun toteutuminen ja kirjejakelun toiminta.

Jorma Palovaara HS
Munkkivuori

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat