Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Golfliput tulivat yritysfuusiosta

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Vantaan kaupungin omistama VTK Kiinteistöt Oy sai seitsemän golfosaketta haltuunsa vuoden alussa, kun kaupunki yhdisti siihen neljä liikuntayhtiötä: Länsi-Vantaan Liikuntalaitokset, Myyrmäen Urheilupuiston, Tikkurilan Urheilutalon ja Rajakylän Tenniskeskuksen.

Yritysfuusion tavoitteena oli selkeyttää Vantaan liikuntayhtiöitten toimintaa. Vantaa teki viime keväänä tutkintapyynnön Myyrmäen Urheilupuisto Oy:n toimitusjohtajasta. Taustalla oli epäilys yhtiön sopimuskäytännöistä ja kirjanpidollisista epäselvyyksistä. Asia on poliisitutkinnassa.

VTK:lla oli ennen fuusiota kaksi vanhaa golfosaketta, mutta ne olivat lepäämässä, eikä niiden pelioikeuksia käytetty.

VTK:n nykyisestä yhdeksästä golfosakkeesta yksi on Keimola Golfin, neljä sipoolaisen Nevas Golfin ja neljä Hiekkaharju Golfin osakkeita.

Golfosakkeiden pelioikeuksista Vantaan liikuntatoimi maksoi liki 5 000 euroa. Vantaan liikuntatoimi sai välitettäväkseen 60 pelilippua Keimolaan, 60 pelilippua Nevakseen ja 190 pelilippua Hiekkaharjun kentälle.

Kentät ovat hyvin erilaisia. Keimolassa on kaksi 18-reikäistä kenttää, Nevaksessa on 27-reikäinen kenttä ja Hiekkaharjussa 9-reikäinen kenttä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat