Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näistä kouluista päätetään seuraavaksi

Kaupunki
 

Myllypurossa naapuritonteilla sijaitsevien ala-asteen ja yläasteen yhdistymisestä on jo lautakunnan päätös, valtuusto päättää asiasta myöhemmin.

Vesalassa tarjolla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäisessä ala-aste ja yläaste yhdistyvät sekä ala-asteen huonokuntoinen rakennus korvataan uudisrakennuksella yläasteen puolella. Toisessa koulut säilyvät itsenäisinä, ala-asteen nykyinen päätalo korjataan ja ala-asteen sivupisteestä luovutaan. Verkossa voi vielä ottaa kantaa asiaan. Lautakunnan käsittelyyn muutos on tulossa 27. lokakuuta.

Malmilla Ylä-Malmin peruskoulu ja Kotinummen ala-aste halutaan yhdistää hallinnollisesti. Kaikki nykyiset rakennukset on tarkoitus säilyttää. Avoin asukastilaisuus muutoksista on Kotinummen ala-asteella maanantaina 21. syyskuuta. Lautakunnassa asia on 27. lokakuuta.

Kannelmäessä Kannelmäen peruskoulu ja tällä hetkellä Kannelmäessä evakossa oleva Pelimannin koulu halutaan yhdistää. Pelimannin varsinaisista tiloista halutaan luopua. Uusi koulu toimisi Kanneltiellä, Runonlaulajantiellä ja Kaarelanraitilla, joka nyt on ollut väistötiloina. Kuninkaantammeen valmistuu tulevaisuudessa uusi koulu. Asukastilaisuus järjestetään tiistaina 22. syyskuuta Kannelmäen peruskoululla. Lautakunnassa asia on 27. lokakuuta.

Vuosaaressa kokeillaan tänä vuonna ensimmäisenä opetusviraston uutta toimintatapaa. Johtokunnilta ja henkilöstöltä on kerätty ideoita koulutyön järjestämiseksi jo ennen kuin virasto on valmistellut ehdotuksia asiasta. Vuosaaressa on kahdeksan peruskoulua ja lukio. Osassa kouluista on ahdasta tai tarvetta remontille. Asia etenee lautakunnalle joulukuussa.

Meilahdessa kaikki oppilaat eivät mahdu tulevaisuudessa Meilahden ala-asteelle. Sen sijaan Pikku Huopalahdessa olisi tilaa. Lautakunta käsittelee asiaa joulukuussa.

Brahenpuiston koulu siirtyy osaksi Kalasataman tulevaa suurta koulua. Brahenpuisto on oppilaille, joilla on kielellinen erityisvaikeus.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat