Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kadonneesta naisesta tehtiin havainto Vantaan Myyrmannissa

Poliisi julkaisi uuden kuvan tšekkinaisesta, jota on etsitty viikon ajan

Kaupunki
 
Poliisi
Nela Saglenova poistui Vantaalla sijaitsevasta Myyrmannin kauppakeskuksesta 9. syyskuuta yhdeksän jälkeen aamulla.
Nela Saglenova poistui Vantaalla sijaitsevasta Myyrmannin kauppakeskuksesta 9. syyskuuta yhdeksän jälkeen aamulla. Kuva: Poliisi

Poliisi julkaisi keskiviikkona uuden kuvan viime viikolla kadonneesta tšekkiläisestä Nela Saglenovasta. Kuvassa Saglenova on poistumassa Vantaalla sijaitsevasta Myyrmannin kauppakeskuksesta yhdeksän jälkeen aamulla. Nainen oli käynyt siellä yksin ostoksilla 9. syyskuuta. Naisella on kantamuksenaan harmaa reppu ja punavalkoinen K-Citymarketin muovikassi.

Tämän jälkeen jäljet johtavat Nuuksion ulkoilualueelle, jonne naisen puhelin on paikantunut viimeisen kerran. Poliisi jatkaa etsintöjä alueella. Myös omaiset ja ystävät ovat osallistuneet aktiivisesti etsintöihin.

Poliisin käsityksen mukaan Helsingin Malminkartanossa asuva 27-vuotias nainen suuntasi Nuuksioon yksin. Töihin hän oli lähettänyt tekstiviestin, jossa hän kertoi kärsivänsä päänsärystä.

Poliisi pyytää havaintoja naisen liikkeistä virka-aikana puhelinnumeroon 029 547 5382 ja virka-ajan ulkopuolella puhelinnumeroon 029 541 7935. Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi

Minna Passi HS
Myyrmäki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat