Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aikuinen mies ryösti 10-vuotiaiden tyttöjen käsilaukut Espoossa

Poliisi epäilee tekijää kahdesta Espoon Kilossa tehdystä ryöstöstä

Kaupunki
 

Kilonpuiston koulun ympäristössä Espoossa on tapahtunut tällä viikolla kaksi ryöstöä, joista poliisi epäilee samaa miestä.

Ryöstöistä tuoreempi tapahtui tiistaina 6. lokakuuta kello 17.40. Aikuinen mies vei kahden 10-vuotiaan tytön käsilaukut Kilonpuiston koulun pihassa. Laukuissa oli tyttöjen puhelimet.

Tekijä pakeni kevyen liikenteen väylää pitkin Leppävaaraa kohti.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä, joten teon yhteydessä on saatettu käyttää vähintään väkivallan uhkaa.

Kilonpuiston koulun takana olevalla metsätiellä tapahtui puolestaan jo maanantaina kello 15.25 törkeä ryöstö, jossa puukolla uhkaillut mies sai saaliikseen naisen repun. Repussa oli poliisin mukaan vähäinen määrä omaisuutta.

Suomea puhunut mies pakeni tässäkin tapauksessa ryöstösaalis, neonvihreän ja mustan värinen reppu, mukanaan kevyen liikenteen väylää pitkin kohti Leppävaaraa.

Poliisi epäilee, että ryöstöt teki sama mies.

Karkuteillä oleva epäilty on noin 20-vuotias, 185 senttimetriä pitkä ja tummaihoinen. Miehen ruumiinrakennetta poliisi kuvailee laihaksi.

Epäillyllä on tummat, lyhyet hiukset ja mustat viikset. Mies oli pukeutunut tummanpunaiseen ja hupulliseen takkiin, jossa on tummansininen suorakaidekuvio.

Länsi-Uudenmaan poliisi toivoo, että tapauksista jotain tietävät ilmoittaisivat havaintonsa joko soittamalla tai tekstiviestitse numeroon 029 543 8333.

Juho Jokinen HS
Kilo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat