Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Nela Utkinan etsinnät lopetettu tuloksettomina

Kaupunki
 
Jussi Nukari Lehtikuva
Nuuksiosta etsitty Nela Utkina katosi 9. syyskuuta.
Nuuksiosta etsitty Nela Utkina katosi 9. syyskuuta. Kuva: Jussi Nukari Lehtikuva

Poliisi kertoi myöhään sunnuntai-iltana, että kadonneen tšekkiläisen Nela Utkinan (os. Saglenova), 27, etsinnät on lopetettu tuloksettomina.

Poliisi ja noin sata vapaaehtoista etsivät syyskuussa kadonnutta Utkinaa sunnuntaina Nuuksion kansallispuiston Pitkäjärven ja Sahajärven väliseltä maastoalueelta vielä viimeisen kerran.

Paikalla oli poliisin lisäksi Facebookissa järjestäytynyt vapaaehtoisten ryhmittymä sekä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepan etsijöitä.

Molempiin etsintäjoukkoihin kuului noin 50 ihmistä sekä koiria. Sunnuntaina vapaaehtoiset tiedottivat myös eteläisen Nuuksion asukkaita etsinnöistä ja pyysivät heiltä vielä kerran mahdollisia vihjeitä.

Etsinnät aloitettiin aamupäivällä Siikaniemestä. Mitään ratkaisevaa ei iltaan mennessä löytynyt. Vapaaehtoisen etsintäjoukon järjestäjä Jarkko Hyöppönen kertoi HS:lle, että vihjeitä otetaan edelleen vastaan, mutta näillä näkymin myöskään vapaaehtoiset eivät ole aikeissa jatkaa etsintöjä.

Metsästä löytyi etsintöjen aikana musta naisten reppu, jossa oli muun muassa lääkkeitä ja huulikiilto, mutta reppu ei aviomiehen mukaan kuulunut Nela Utkinalle.

Poliisi on ilmoittanut tiedottavansa erikseen, mikäli tutkinnassa ilmenee uusia, merkittäviä seikkoja.

Noona Bäckgren HS
Nuuksio

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat