Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VVO avasi verkossa asuntovuokraamon

Vuokra-asuntoa ei tarvitse enää hakea, vaan sopimuksen voi tehdä heti

Kaupunki
 

Vuokra-asuntoa ei tarvitse välttämättä enää hakea, vaan vuokraaja voi valita mieleisensä kodin VVO:n uuden asuntovuokraamon tarjonnasta. Hän voi myös maksaa heti ensimmäisen kuukauden vuokran.

Muuttamaan vuokralainen pääsee halutessaan jo seuraavana päivänä.

Jos asukas ei ole tyytyväinen tai jos asunto ei vastaa VVO:n antamia tietoja, vuokralainen voi peruuttaa sopimuksen kahden päivän kuluttua muutosta.

"Ilman kuluja", VVO:n asiakkuusjohtaja Juha Heino sanoo.

Vuokravakuutta VVO ei vaadi, mutta ensimmäiset kolme kuukautta vuokrasopimus on määräaikainen. Jos vuokralainen hoitaa maksunsa, sen jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi – vaikka 20 vuotta.

VVO mullistaa vuokra-asumista luopumalla hakemisesta. "Nyt valta ja valinnanvapaus ovat asiakkaalla. Näin saadaan joustavuutta lisää", VVO:n toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

Kotinyt.fi-palvelu tarjoaa vain vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Mukana ei ole vuokra-asuntoja, joissa on säädelty vuokra.

Asuntovuokraamoon tulee tulevaisuudessa myös valmistumassa olevia täysin uusia asuntoja.

"Valmistuvista asunnoista saadaan kuvia paria, kolmea kuukautta aiemmin. Ne voidaan panna palvelun sivuille", Nieminen kertoo.

VVO:lla on rakenteilla 1 300 vuokra-asuntoa. Niistä suurin osa sijaitsee Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla.

Palvelussa on tarjolla valikoima yksiöistä perheasuntoihin eri puolilla maata. VVO omistaa markkinahintaisia vuokra-asuntoja 27 000.

Niemisen mukaan palvelu tarjoaa esimerkiksi työpaikan perässä kaupungista toiseen muuttavalle mahdollisuuden löytää nopeasti ja helposti vuokra-asunto.

Tulevaisuudessa VVO aikoo tarjota vuokralaiselle mahdollisuuden maksaa vuokransa e-laskulla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat