Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin poliisi etsii törkeästä ryöstöstä epäiltyä miestä

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Haaga. Poliisi yrittää löytää sosiaalista mediaa hyödyntäen miehen, jonka epäillään ryöstäneen ravintolan kassan Helsingin Pohjois-Haagassa. Ryöstäjä oli uhannut ravintolan työntekijää teräaseella.

Ryöstö tapahtui Näyttelijäntiellä sijaitsevassa ravintolassa sunnuntain 11. lokakuuta ja maanantain 12. lokakuuta välisenä yönä. Tiistaina 20. lokakuuta Helsingin poliisilaitos julkaisi Facebook-sivuillaan valvontakameratallenteen, jota viranomaiset myös kehottavat levittämään eteenpäin tekijän kiinnisaamiseksi.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme kertoo, että poliisi yritti ensin jäljittää epäillyn omin voimin. Miestä ei ole kuitenkaan löytynyt.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

Ravintolassa ei ollut tapahtuma-aikaan eli puoliltaöin viime viikon maanantaina asiakkaita, eikä kukaan loukkaantunut tilanteessa. Ryöstäjä sai saaliikseen vähäisen summan rahaa.

Valvontakameroihin tallentunut epäilty on poliisin mukaan nuori mies, joka vaati rahoja ravintolan tiskillä suomen kielellä uhkailemalla. Epäilty on noin 180 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen.

Mies oli pukeutunut tummaan, hupulliseen puseroon, jossa oli vaaleat raidat resoreissa ja vasemmassa hihassa vaalea merkki. Hupun alla epäillyllä oli sininen pipo. Jalassaan hänellä oli siniset farkut ja tummat kengät, joissa on valkoisia raitoja.

Helsingin poliisi pyytää epäillyn ryöstäjän liikkeistä jotain tietäviä ilmoittamaan vihjeensä virka-aikana puhelinnumeroon 029 547 5323 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 029 541 7935. Tietoja voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat