Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Katajanokan merikylpylän joukkorahoitus onnistui – kasassa yli 500 000 euroa

Kaupunki
 
Huttunen-Lipasti-Pakkanen
Havainnekuvassa osa Allas-merikylpylän aluetta.
Havainnekuvassa osa Allas-merikylpylän aluetta. Kuva: Huttunen-Lipasti-Pakkanen

Kauppatorin kupeeseen Helsingin Katajanokalle suunnitellun Allas-merikylpylän joukkorahoituskampanja ylsi perjantaina 500 000 euron vähimmäistavoitteeseensa.

Joukkorahoituksen ideana on se, että yksittäiset kaupunkilaisetkin voivat halutessaan osallistua verrattain pienellä panoksella hankkeen rahoittamiseen. Pienin mahdollinen sijoitus on 200 euroa.

Katajanokan maailmanpyöränä tunnetun Finnair Skywheelin taustahenkilöt osallistuivat joukkorahoitukseen suurella 200 000 euron panoksella.

Perjantaihin mennessä pääomaa oli kertynyt 231 sijoittajalta 500 800 euroa. Joukkorahoituskampanja päättyy ensi viikon tiistaina.

Kaikista Helsinki Allas -osakeyhtiöön sijoittaneista tulee yhtiön osakkeenomistajia. Panostuksesta kiitetään myös kausikorteilla ja muilla eduilla.

Merikylpyläalueen rakentaminen maksaa kokonaisuudessaan noin 8,5 miljoonaa euroa.

Merikylpylällä on jo rakennuslupa, ja uimareiden on määrä päästä altaisiin ensi keväänä. Hanke on viivästynyt vuosilla, koska alun perin valmista piti olla jo keväällä 2014. Uimisen lisäksi Allas-merikylpylässä pitäisi suunnitelmien mukaan olla mahdollista myös muun muassa saunoa, syödä sekä harrastaa liikuntaa ja kulttuuria ympärivuotisesti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat