Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaa selvittää lääkäriaikojen sähköisen varauksen laajennusta

Kaupunki
 

Vantaalainen potilas saattaa lähitulevaisuudessa päästä varaamaan lääkäriaikoja sähköisesti kaupungin kaikilta terveysasemilta, ei vain lähiasemaltaan. Poliittiset ryhmät haluavat, että varauskäytäntöjen laajentamisesta tehdään erillinen selvitys ensi vuoden aikana.

Lääkäriaikojen varaus on ajoittain ruuhkautunut kuluvan vuoden aikana. Väestönkasvun vuoksi Vantaa odottaa terveyspalveluiden kasvavan ensi vuonna noin 2 400 lääkärikäynnillä, 3 000 hoitajakäynnillä ja 10 000 hoitopuhelulla.

Maanantaina päättyneissä budjettineuvotteluissa valtuustoryhmät välttivät määrärahalisäykset, mutta edellyttävät joukkoliikenteen käyttäjämäärien mittaamista, maataloustoiminnan EU-tukien poistamista muilta kuin päätoimisilta viljelijöiltä, kasvihuonekaasujen vähentämistä kolmella prosentilla sekä kannustimia uusiutuvan energian hyödyntämiseen.

Vantaa varautuu myös turvapaikanhakijoiden riittävään kielikoulutukseen ja työllistämiseen. Vantaalaisissa vastaanottokeskuksissa on nyt yli tuhat turvapaikanhakijaa.

Lisäksi Tikkurilan uimahallin korjauksen yhteydessä tehdään selvitys maauimalasta sekä etsitään kestävää ratkaisua Hämeenkylän koulun sisäilmaongelmiin.

Vantaan budjettimenot ovat ensi vuonna yhteensä 1,5 miljardia euroa. Vantaa pitää veroprosentit ennallaan. Lisälainaa kaupunki joutuu ottamaan nykyisten 1,1 miljardin lainojen päälle 16 miljoonaa euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat