Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin kaupunki­suunnittelulautakunta lykkäsi taas yleiskaavaehdotuksen hyväksymistä

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta siirsi jälleen tiistaisessa kokouksessaan yleiskaavaehdotuksen hyväksymistä. Ehdotus oli lautakunnan käsittelyssä ensimmäistä kertaa jo lokakuun alussa.

”Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ensi viikon kokouksessa päätökset tehdään”, kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja Risto Rautava (kok) sanoo.

Kaupunkisuunnittelulautakunta on käsitellyt kaupunkisuunnitteluviraston sorvaamaa yleiskaavaehdotusta jo neljässä kokouksessa. Rautava kertoo, että pureskeltavaa asiaa on niin paljon, että käsittelyyn tarvitaan huomattavasti tavallisia kaavoja pidempi aika.

Yleiskaava ohjaa Helsingin rakentamista ainakin seuraavan yleiskaavan laatimiseen asti. Yleiskaavoja laaditaan yleensä noin kymmenen vuoden välein.

Sen jälkeen kun kaupunkisuunnittelulautakunta on neuvotteluissaan päässyt yksimielisyyteen siitä, minkälainen yleiskaavan pitäisi olla, kaava asetetaan kaupunkilaisten ja viranomaisten nähtäväksi. Neuvottelujen tarkemmista vaiheista ei kerrota julkisuuteen.

Lopullisesti kaavan hyväksymisestä päätetään Helsingin kaupunginvaltuustossa, luultavasti vuoden 2016 loppupuolella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat