Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Mölisi ja kävi kiinni” – Sekava mies hyökkäsi luistelijatyttöjen kimppuun Helsingin Paloheinässä

Kaupunki
 

Muodostelmaluistelijoiden harjoitukset alkoivat uhkaavalla tilanteella keskiviikkona Helsingin Paloheinässä, kun tuntematon mies kävi käsiksi yhteen lämmittelylenkillä olleista urheilijanuorista.

SM-juniorisarjassa kilpailevan muodostelmaluistelujoukkueen jäsenet ovat 14–19-vuotiaita tyttöjä ja nuoria naisia. Lämmittelylenkillä Paloheinän jäähallin läheisyydessä keskiviikkona hieman ennen iltakuutta mukana ollut luistelija kertoo, että juoksijoita vastaan tuli kevyen liikenteen väylällä arviolta keski-ikäinen mies.

”Mies mölisi jotain ja otti kaveriani kiinni olkapäistä”, urhelijanuori kertoo. Hän haluaa pysyä tapauksen luonteen vuoksi nimettömänä.

Koko muodostelmaluistelujoukkue ei juossut verryttelylenkkiä yhdessä. Mies kävi käsiksi nuoreen, joka juoksi 4–5 urheilijan porukassa.

”Lähdimme pakenemaan eri suuntiin”, nuori nainen sanoo.

Hänen mukaansa mies lähti vielä juoksemaan pakenevien nuorten perään. Tilanne koettiin pelottavaksi ja uhkaavaksi, joten kaikki verryttelylenkillä olleet luistelijat kutsuttiin jäähallin suojiin. Paikalle hälytettiin myös poliisi.

Muodostelmaluistelijat kuulivat, että sama mies olisi mahdollisesti käynyt käsiksi myös yhteen muuhun ulkoilijaan jäähallin liepeillä.

Komisario, Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja Sanna Springare vahvisti torstaiaamuna HS:lle, että poliisit kävivät keskiviikkona alkuillasta selvittämässä tilannetta Paloheinässä.

”Sekavasti käyttäytynyt mies oli töninyt ihmisiä siellä”, Springare kertoo.

Poliisit löysivät miehen nopeasti jäähallin läheisyydestä ja ottivat tämän kiinni.

Kukaan ei Springaren mukaan saanut vammoja eikä kenelläkään asianosaisella ollut minkäänlaisia vaatimuksia asian suhteen, joten miehen toiminta ei poikinut esitutkintaa. Mies kuitenkin vietiin putkaan niin sanotusti poliisilakiperusteisesti eli tiettävästi päihtyneen käytöksen vuoksi. Poliisi ei siis katsonut pahoinpitelyn tunnusmerkistön täyttyneen, koska tapausta käsiteltiin asianomistajarikoksena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat