Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Flow-festivaaleilta tulossa ollut nainen ryöstettiin ja pahoinpideltiin – poliisi julkaisi torstaina kuvia epäillystä

Kaupunki
 
Helsingin poliisilaitos
Poliisi epäilee tämän torstaina julkaistussa valvontakamerakuvassa näkyvän miehen ryöstäneen naisen väkivaltaisesti Kruununhaassa elokuussa.
Poliisi epäilee tämän torstaina julkaistussa valvontakamerakuvassa näkyvän miehen ryöstäneen naisen väkivaltaisesti Kruununhaassa elokuussa. Kuva: Helsingin poliisilaitos

Helsingin poliisi julkaisi torstaina valvontakamerakuvia miehestä, jonka epäillään ryöstäneen naisen väkivaltaisesti Helsingin Kruununhaassa. Erikoinen piirre asiassa on se, että kuviin mahdollisesti liittyvä ryöstö tapahtui jo kuukausia sitten.

Nuori nainen oli poliisin mukaan kävelemässä sunnuntaina aamuyöllä 16. elokuuta Suvilahdessa järjestetyiltä Flow-festivaaleilta kohti Helsingin keskustaa. Hämeentiellä, Toisen linjan ja Kolmannen linjan välillä hänen seuraansa lyöttäytyi tuntematon mies.

Mies yritti poliisin mukaan houkutella naista mukaansa. Nainen kieltäytyi ja jatkoi kävelyä Hakaniemen ja Pitkänsillan kautta Kruununhaan puolelle. Mies seurasi perässä.

Unioninkatu 35:n ja 33:n välisellä jalkakäytävällä mies kiskoi naisen läheiselle nurmialueelle. Siellä mies pahoinpiteli naista ja anasti tältä omaisuutta. Poliisi ei tutkinnallisiin syihin vedoten halua kertoa tarkempia tietoja vääriin käsiin päätyneestä omaisuudesta.

Ryöstön jälkeen mies poistui Kaisaniemen suuntaan. Poliisi epäilee häntä törkeästä ryöstöstä, koska omaisuuden anastamiseen käytettiin väkivaltaa.

Uhri sai poliisin mukaan tilanteessa lieviä vammoja.

Torstaina julkaistuissa valvontakamerakuvissa näkyvä epäilty on 20–30-vuotias, tummahiuksinen, 180-senttinen ja vartaloltaan normaali. Huonosti suomea puhunut mies oli pukeutunut tapahtuma-aikaan tummaan collegepuseroon, jossa on valkoinen resori. Jalassa miehellä oli vaaleansiniset farkut ja päässä tumma lippalakki.

Helsingin poliisi pyytää miehen tunnistavia tai tapauksesta jotain muuta tietäviä ilmoittamaan tietonsa. Vinkkejä otetaan vastaan virka-aikana kello 8–16 numerossa 029 547 5323 ja virka-ajan ulkopuolella numerossa 029 541 7915. Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

HS ei ole toistaiseksi tavoittanut tapauksen tutkinnanjohtajaa kommentoimaan tutkinnassa kuvien viiveellä tapahtuneen julkaisun myötä käynnistynyttä uutta vaihetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat