Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Uudella ylioppilastalolla syttyi tulipalo – poliisi epäilee tuhopolttoa

Kaupunki
 
Tatu Hiltunen
Alina-sali sijaitsee Uuden ylioppilastalon kolmannessa kerroksessa.
Alina-sali sijaitsee Uuden ylioppilastalon kolmannessa kerroksessa. Kuva: Tatu Hiltunen

Helsingin Uuden ylioppilastalon Alina-salina tunnettu juhlasali yritettiin polttaa torstain ja perjantain välisenä yönä. Palo sytytettiin Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan mukaan noin aamukahdelta perjantaina.

Salissa oli torstain ja perjantain välisenä yönä käynnissä yliopiston sosiaali- ja kulttuuriantropologian sekä kehitysmaatutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestöjen järjestämät juhlat. Alina-sali sijaitsee uuden ylioppilastalon kolmannessa kerroksessa.

Palo sytytettiin yhteen juhlasalin vessakopeista. Palo huomattiin savun hajun perusteella. Järjestäjät sammuttivat palon itse vaahtosammutimella ja kutsuivat paikalle palokunnan. Kenellekään ei aiheutunut tilanteessa vaaraa.

Poliisi tutkii tapausta tuhopolton yrityksenä. Helsingin yliopiston ylioppilaskunta sekä juhlat järjestäneet ainejärjestöt toivovat, että paikalla olleet opiskelijat ja mahdolliset silminnäkijät ottaisivat yhteyttä suoraan poliisiin.

Helsingin poliisilaitoksen luottamuksellisen vihjepuhelimen numero on kello 8–16.15 välisenä aikana 0295 417 934. Ympärivuorokautinen numero palvelee numerossa 0295 417 931.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat