Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myyrmäen keskustaan uusia asuntoja tuhannelle ihmiselle

Kaupunki
 
INNOVARCH OY
#Myrtsi-nimisessä ehdotuksessa asuinrakentaminen koostuisi 5-11 kerroksisista taloista ja korttelit sulkeutuisivat rautatieaseman suuntaan.
#Myrtsi-nimisessä ehdotuksessa asuinrakentaminen koostuisi 5-11 kerroksisista taloista ja korttelit sulkeutuisivat rautatieaseman suuntaan. Kuva: INNOVARCH OY

Myyrmäki

Myyrmäen keskusta on kääntymässä kohti urbaanimpaa tulevaisuutta.

Vantaan maankäytöstä vastaava apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä on valinnut Myyrmäen keskustan suunnittelukilpailun voittajaksi kaksi ehdotusta. Molemmat toisivat aseman viereen noin 450 asuntoa ja lukuisia kivijalkaliiketiloja.

Uusia asukkaita asuntoihin mahtuisi noin tuhat.

”Ideana oli saada kaupunkikeskus, joka on mielenkiintoinen jalankulkijan näkökulmasta”, keskustauudistusta vetävä Vantaan kaupungin projektijohtaja Heikki Virkkunen kertoo.

Kilpailun voittaneet työt ovat saman työryhmän suunnitelmia. Työryhmässä on jäseniä Rakennusosakeyhtiö Hartelasta, VVO-yhtymä Oyj:stä ja Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiöstä Hoasista.

Toisessa ryhmän ehdotuksista uusien rakennusten korkeus vaihtelee kuudesta viiteentoista kerrokseen ja toisessa viidestä yhteentoista kerrokseen.

Rakentamista suunnitellaan kauppakeskus Myyrmannin pohjoispuolelle. Alueella on nyt suuri parkkipaikka. Voittajan valitsee kaupungin hallitus.

Piristysruiskeen lisäksi keskustauudistuksesta toivotaan Myyrmäen nuorennusleikkausta. Myyrmäen asukkaat ovat vantaalaisittain iäkkäitä. Asukkaista noin 23 prosenttia on yli 65-vuotiaita.

Rakentamisen on määrä alkaa vuoteen 2018 mennessä.

Oikaisu 9.11.2015 kello 11.20: Jutun kuvien kuvatekstit olivat aiemmin vaihtaneet paikkaa.

INNOVARCH OY
I 3 Myyrmäki -nimisessä ehdotuksessa Myyrmäen keskustan asuinrakentaminen koostuisi 6-15 kerroksisista taloista.
I <3 Myyrmäki -nimisessä ehdotuksessa Myyrmäen keskustan asuinrakentaminen koostuisi 6-15 kerroksisista taloista.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat