Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoo sai uuden valtuustoryhmän

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Espoon kaupunginvaltuusto sai maanantaina uuden valtuustoryhmän, kun perussuomalaisten valtuustoryhmään kuulunut sitoutumaton kaupunginvaltuutettu Kurt Byman ilmoitti eroavansa perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Byman ilmoitti perustavansa oman valtuustoryhmän, sitoutumattomat. Byman ei kuulu perussuomalaisiin, mutta on toiminut puolueen valtuustoryhmässä.

”Näin saamme identiteettimme takaisin. Moni on tullut meille sanomaan, että haluaisi äänestää meitä, mutta ei voi koska olemme perussuomalaisten listalla”, Byman perustelee ratkaisua. ”Mitään ristiriitaa tähän ei liity vaan olen viihtynyt hyvin heidän ryhmässä.”

Bymanin mukaan yhteistyö on ollut hedelmällistä molemmille osapuolille. ”Minä olen saanut isomman ryhmän ajatusteni taakse ja minusta on myös ollut paljon hyötyä perussuomalaisille. Välillä on tuntunut siltä, että me teemme työt ja he korjaavat hedelmät.”

Kurt Byman on yksi Espoon kaupunginvaltuuston pitkäaikaisemmista valtuutetuista. Hän on toiminut valtuutettuna vuodesta 1981.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat