Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Takaa-ajo päättyi hinausautoon törmäämiseen Helsingin Pitäjänmäellä – kaksi sairaalaan

Kaupunki
 
Marko Heinonen
Viranomaisia varastetuksi epäillyn ja päin hinausautoa ajetun henkilöauton ympärillä Pitäjänmäellä tiistaina aamupäivällä. Kuva on lukijan ottama.
Viranomaisia varastetuksi epäillyn ja päin hinausautoa ajetun henkilöauton ympärillä Pitäjänmäellä tiistaina aamupäivällä. Kuva on lukijan ottama. Kuva: Marko Heinonen

Epäillyt autovarkaat kaasuttivat poliisia karkuun ja kolaroivat lyhyen takaa-ajon päätteeksi Helsingin Pitäjänmäellä tiistaina aamupäivällä.

Ylikomisario, Helsingin poliisilaitoksen operatiivinen yleisjohtaja Jorma Makkonen kertoo, että normaalia partiointia tekemässä ollut poliisipartio huomasi Valimotiellä liikenteessä olleen ja varastetuksi ilmoitetun ajoneuvon hieman ennen yhtätoista.

Henkilöauton kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä, vaan kaasutti pakoon.

”Siellä yritettiin huonolla menestyksellä poliisia karkuun. Pakenijat törmäsivät nopeasti hinausautoon”, Makkonen sanoo.

Autoa ajaneen miehen lisäksi mukana oli myös miesmatkustaja, ja heistä kummatkin olivat Makkosen mukaan jo valmiiksi etsintäkuulutettuja. Pasilan poliisitalolle hinatun auton epäillään puolestaan olevan varastettu.

Kolari oli sen verran raju, että kumpikin miehistä kuljetettiin sairaalaan. Heidän vammansa eivät kuitenkaan ole alkutietojen mukaan vakavia.

Sairaalassa otetaan myös verikokeet, sillä Makkosen mukaan poliisi epäilee kuljettajan olleen auton ratissa päihtyneenä.

Lyhyen takaa-ajon lopputulema on nippu rikosnimikkeitä, jotka tarkentuvat tutkinnan edetessä. Poliisi selvittää Makkosen mukaan myös sitä, kuljetettiinko autossa anastettua omaisuutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat