Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Varas löi miestä puukolla silmään Espoon Kilossa – Poliisi pyytää vinkkejä epäillystä

Kaupunki
 

Miestä lyötiin puukolla silmään Espoon Kilossa toissa sunnuntaina, 8. marraskuuta. Kilpitiellä noin kello 14.30–15 sattunut puukotus oli osa varkautta.

Uhri oli poliisin mukaan kävelemässä Kilpitietä, kun häntä lähestyi aiemmin tuntematon mies. Tuntematon mies nappasi uhrilta omaisuutta suoraan kädestä ja lähti juoksemaan karkuun, poliisi kertoo. Uhriksi joutunut mies juoksi epäillyn kiinni, mutta tämä iski puukolla uhria silmään.

Puukotettu mies sai poliisin mukaan vakavat, mutta ei kuitenkaan hengenvaaralliset vammat. Epäilty puukottaja katosi Kilpitieltä Kilon juna-aseman suuntaan.

Poliisi julkisti tiistaina epäillyn puukottajan tuntomerkit. Hän on poliisin mukaan 20–24-vuotias, kasvonpiirteiltään aasialainen mies, jolla on normaalia lihaksikkaampi vartalo ja hieman tummempi iho kuin kantasuomalaisilla. Pituudeltaan epäilty on noin 165-senttinen.

Puukotushetkellä epäilyllä oli päällään harmaa pipo ja tummanharmaa toppatakki, jossa karvainen hupunreunus. Lisäksi kasvoissa oli pieni, ajamaton parransänki. Epäilty puhuu hyvää, jopa täydellistä suomea.

Poliisi pyytää teosta tai epäillystä tekijästä mitään tietäviä ottamaan yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen Espoon rikostutkintayksikköön. Sen puhelinnumero on 029 543 8330.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat