Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin poliisi paljasti amfetamiini­liigan

Kaupunki
 
Poliisi löysi autosta 18 kiloa amfetamiinia
Poliisi löysi autosta 18 kiloa amfetamiinia
Poliisi on paljastanut laajan amfetamiinin salakuljetus- ja levitysringin. Poliisin kuvaamalla videolla auton rakenteista löytyy 18 kiloa amfetamiinia.

Helsingin poliisi tiedotti keskiviikkona paljastaneensa huumausaineiden maahantuonti- ja välitysorganisaation. Sen epäillään salakuljettaneen maahan amfetamiinia.

Poliisi on takavarikoinut tutkinnan yhteydessä yhteensä 28 kiloa amfetamiinia. Takavarikoitujen huumausaineiden arvo olisi katukaupassa ollut yli puoli miljoonaa euroa.

Huumausaineet olisi poliisin mukaan levitetty katukaupassa Etelä-Suomessa sekä Kotkan ja Kouvolan alueella.

Esitutkinnan aikana on ollut vangittuna 49-vuotias virolaismies sekä neljä 33–49-vuotiasta suomalaismiestä, joista yksi asuu Virossa ja kolme Kaakkois-Suomessa.

Ensimmäinen takavarikko tapahtui tämän vuoden alkupuolella, kun virolaismiehen kuljettaman auton rakenteista löytyi 18 kiloa amfetamiinia. Kätköt paljastuivat Vaalimaan tullin läpivalaisussa.

Samaan rikosvyyhtiin liittyen poliisi takavarikoi loppukesällä vielä kymmenen kiloa amfetamiinia.

Helsingin käräjäoikeus on jo tuominnut virolaismiehen kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen. Myös jälkimmäiseen huumausaine-erään liittyvä tutkinta on nyt valmistunut, ja juttu siirtyy syyteharkintaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat